T.P.G.
80+ Titanium
Anlastık. Sapphire de zaten Pulse ve Nitro+ varAnlaşalım. Bu akşam EVGA yarın Sapphire?
Anlastık. Sapphire de zaten Pulse ve Nitro+ varAnlaşalım. Bu akşam EVGA yarın Sapphire?
OLMAZ!!! EVGA BUGÜN!!!!o zaman EVGA yarın. sapphire bugün
Çok iyiymiş bence galax evgadan pallitten tasarım daha iyi diğerleri plastik beyaz fanlı pis tasarımları oluyorSelamlar dostlarım! Bildiğiniz gibi dün Galax marka rehberi (tarzı) bir şey yapmıştım. Bu günde bu seriyi PowerColor markasıyla devam ettiriyorum! Bildiğiniz gibi PowerColor çok fazla eziklenen ama aslında iyi işler yapan bir marka. Şimdi varmısınız bu önyargıyı yıkalım?
Öncelikle PowerColor resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
PowerColor Markası Hakkında
PowerColor markası Tayvan`da 1997 yılında kurulmuştur. Genel merkezi Tayvan , NewTaipei`dedir. PowerColor grafik kartları, 2004 yılında dünyanın en saygın BT medyası ve kuruluşlarından her ay en az 10 ödül kazanmıştır. Ayrıca, bazı PowerColor ürünleri, R.O.C. Ekonomi Bakanlığı'ndan 2005 Tayvan Mükemmellik Sembolü Ödülü'nü de almıştır. Sadece AMD kartlar üretmektedirler.
PowerColor, küresel pazarı yakından takip etmek ve müşterilerine en iyi hizmeti, en hızlı ürün teslimatını, satış ve teknik desteği sunmak için, Çin ana karası, Tayvan, ABD ve Hollanda'da yan kuruluşlar kurmuştur.
Bu markanın sloganı "Unleash The Gaming Power" `dır
PowerColor Markasının Ürünleri
RedDragon Serisi
PowerColor markasının alt seviye ürün serisidir. RX 550 - RX 570 gibi modelleri alınabilir ama 5700XT gibi üst seviye modellerde bu serinin alınmasını tavsiye etmem. Soğutma olarak Orta-Giriş seviyedir. Düşük bütçede tercih edilebilir.
Alıntıyı görüntüle
RedDevil Serisi
PowerColor markasının en üst seviye ürün serilerinden biridir. Soğutma ve Tasarım anlamında dehşet modeller üretiyorlar. Hatta ve hatta RX 5700XT ve Vega64 RedDevil modelleri en iyi 5700XT ve Vega64 modelleri arasında görülüyor. ROG Strix ve Gaming X gibi kartları soğutmada farkla geçen bu modellerin tek rakibi Sapphire Nitro+`tır.
5700XT RedDevil incelemesi --> Burada!
Vega64 RedDevil ve rakiplerinin karşılaştırmaları --> Burada!
Alıntıyı görüntüle
LiquidDevil Serisi
PowerColor markasının en üst seviye ürün serisidir. Sadece 5700XT modeli bulunmaktadır. Soğutması en iyi 5700XT`dir. Hem sessiz hem serin çalışır.
PowerColor 5700XT LiquidDevil --> Burada!
Alıntıyı görüntüle
Bunların yanı sıra PowerColor Nano - ITX - Referans Model - Liquid Referans Model - RedDevil Golden gibi modellerde üretmektedir. Yani anlayacağınız PowerColor markası "Bu ne la böyle" diye yabana atılacak bir marka değildir. Ancak Asus EVGA Galax gibi God Tier bir markada değildir.
Rehberimin sonuna geldik. Normal şartlar altında EVGA yapacaktım. Ama bir arkadaşın gaza getirmesiyle PowerColor yaptım. Ama EVGA`da gelecek söz
Başka istediğiniz rehber varsa yazmayı unutmayınız!
...
GALAX ADAMDIR!
Markaya göre eleştirseydim galax palit innod3d gibi markalara da ''çöp'' derdim asus ve MSİ mükmmel derdim ama öyle değil markayla eleştirmiyorum düşük bütçede alınır bana göre liquid devil i Türkiyede bulman imkansız.Ben şunu anlamıyorum bir ürünü neden markasıyla eleştirirsin? Liquid Devil ve Red Devil gibi efsaneleri gömmek?
Red Devil?Markaya göre eleştirseydim galax palit innod3d gibi markalara da ''çöp'' derdim asus ve MSİ mükmmel derdim ama öyle değil markayla eleştirmiyorum düşük bütçede alınır bana göre liquid devil i Türkiyede bulman imkansız.
Red devil bulunuyor az da olsa ama Liquid devil imkansız.Red Devil?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve olaya sadece TR olarak bakmayın genel olarak bakın
Olaya sadece TR olarak bakmaRed devil bulunuyor az da olsa ama Liquid devil imkansız.
Dünyada da az bulunuyor çünkü fazla üretilmiyor çok satılmadığı için.Olaya sadece TR olarak bakma
La modele bak diyorum stoğa değil .Dünyada da az bulunuyor çünkü fazla üretilmiyor çok satılmadığı için.