Neler Yeni

Bırakıp gitmekle ilgili şarkı

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Çok yakın bir arkadaşım yüz üstü bıraktı beni bırakıp gitti. Ona gönderme olması için Instagram notlara şarkı koyucam bu konuyla ilgili şarkı önerisi olan? Hayal kırıklığı vb de olabilir

Son düzenleme:

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Musa ÖZ
Çok yakın bir arkadaşım yüz üstü bıraktı beni bırakıp gitti. Ona gönderme olması için Instagram notlara şarkı koyucam bu konuyla ilgili şarkı önerisi olan? Hayal kırıklığı vb de olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

(!)

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Kara*

80+ Silver
Şarkıyla laf atmak yerine direk onu belirterek hatasını yüzüne vuran bir post hazırla daha iyi madem bu kadar işe giriyorsun.

-CrawL

80+ Gold
Bir kişiye bağlı kalma bu kadar kendini ezik gösterirsin. Git başkalarıyla tanış. Sen ona gönderme şarkısı atsan o eleman gidipte ah nasıl terk ettim onu diyip üzülmeyecek. Ahahahah enayiye bak diye dalga geçecek

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
ezik misin olm yapma öyle bişey
Bir kişiye bağlı kalma bu kadar kendini ezik gösterirsin. Git başkalarıyla tanış. Sen ona gönderme şarkısı atsan o eleman gidipte ah nasıl terk ettim onu diyip üzülmeyecek. Ahahahah enayiye bak diye dalga geçecek
Şarkıyla laf atmak yerine direk onu belirterek hatasını yüzüne vuran bir post hazırla daha iyi madem bu kadar işe giriyorsun.
Bu tarz bir hareket yapmanızı önermem. Kendinizi küçük, güçsüz gösterirsiniz
Arkadaşlar ilk defa yaptığım bişey değil sürekli karşılıklı yaptığımız bir şey bu öyle ergence değil arkadaş arasında karşılıklı gönderme gibi

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Cihan Mert Karagöz
Stabil yürü paylaş anca gider

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri