bizede söyle hocam nasıl olmus merak ettimBizim Burda 5 - 6 Shot Votka Üzerinden Bira içilir Ama Karışım Yapılmaz Değişik Bir Şeyler Denemek istiyorum Akşama Doğru Denicem Bakalım Nasıl Olucak.
doğrudur hocam o kadar icen birisi değilimBence Tadı Değişmez Biranın Kendine Has Keskin Kokusu Ve Tadı Var. Alkol Oranı Artar Sadece Zaten Bunun için Yapıcam Tek Başına Bira içmek Hamallık.
hyr katılmaz fıstık cips bir şey alıp 2 bira keyfi yapabilirsiniz yada kokoreç midye alıp bira ile taçlandırabilirsiniz kızartmalarda yanında çok iyi giderNerden Baksanız 4 - 5 Aydır Bira içmiyorum Gece inanılmaz Canım Çekti Bir Anda. Fakat Tek Başına içmek istemiyorum içerisine Biraz Votka Koysam Tadını Bozar Mı?
Jet yakıtı veya havacılık türbin yakıtı (ATF, ayrıca kısaltılmış avtur), gaz türbinli motorlarla çalışan uçaklarda kullanılmak üzere tasarlanmış bir tür havacılık yakıtıdır. Rengi şeffaf ila saman rengindedir. Ticari havacılık için en yaygın kullanılan türleri, standart uluslararası talebe göre üretilen Jet A ve Jet A-1'dir. Sivil türbin motorlu havacılıkta yaygın olarak kullanılan diğer jet yakıtı ise, çoğunlukla yüksek soğuk hava performansı için tercih edilen Jet B'dir.Nerden Baksanız 4 - 5 Aydır Bira içmiyorum Gece inanılmaz Canım Çekti Bir Anda. Fakat Tek Başına içmek istemiyorum içerisine Biraz Votka Koysam Tadını Bozar Mı?
vallla süper karışım diye bişi yapıyodum ben 1lt meyve suyu 1 lt votka 2 kırmızı tuborg jelibon 2 redbull güzel oluyordu ama ikisini hiç birlikte içmedimNerden Baksanız 4 - 5 Aydır Bira içmiyorum Gece inanılmaz Canım Çekti Bir Anda. Fakat Tek Başına içmek istemiyorum içerisine Biraz Votka Koysam Tadını Bozar Mı?
Hocam Amaç Zaten Hızlı Sarhoş Olabilmek Tek Başına 5 - 6 Kutu içsem Anca Kafam Güzel Olur Ama 2 Kutunun içine Az Biraz Votka Eklesem Belki Çarpar.Avrupada var böye bir şey bira içine shot döküyorlar. Ama amaç farklı bir şey olsun, tadı güzel oluyor falan değil. Daha hızlı sarhoş olabilmek için. Tadını değiştirmeyecek miktarlarda. Varoş hareketi biraz.
Biranın Asidi Dışında Tadı Güzel Geliyor Bana Nedense Alkol Oranını Arttırmak Etkilemicektir Diye Düşünüyorum.düşününce midem kalktı biranın içindeki alkol tadı minimal ve yeterli onu arttırmak hoş olmaz denemeni tavsiye etmiyorum vodkayı sek arada vişne veya tonikle keyifini sürerdim veya 2 bira çerez vs
karıştır iç ikisi de zehirNerden Baksanız 4 - 5 Aydır Bira içmiyorum Gece inanılmaz Canım Çekti Bir Anda. Fakat Tek Başına içmek istemiyorum içerisine Biraz Votka Koysam Tadını Bozar Mı?