Neler Yeni

biraz acil yardım lazım a4 kağıdına nası düz yazcam

Berke123

80+ Bronze
taktik var mı yarın sabaha kitap eleştiri ödevi vardı daha başlamadım boş a4 kağıdına nası düz yazıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazamıyom :DD taktik var mı

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
taktik var mı yarın sabaha kitap eleştiri ödevi vardı daha başlamadım boş a4 kağıdına nası düz yazıcam

Çizgili A4 kağıdı altına koyup yazabilirsin ya da cetvel ile boş A4 kağıda çizgi çekip satır yapabilirsin.

Berke123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çizgili A4 kağıdı altına koyup yazabilirsin ya da cetvel ile boş A4 kağıda çizgi çekip satır yapabilirsin.
tamamdır hocam denemeye gidiyorum sağol

çizgiler hiç belli olmuyor ışık direk yukarıdan vuruyor

kalemle üstünden geçerek belirginleştirmeye çalışıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
AYse
google a kalın çizgili kağıt yazıyorsun,yazıcıdan çikartiyorsun ve a4 kağıdının altına koyuyorsun.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
PC var ise not defteri tarzı çizgili bir şey aç brom. Eğer tükenmez ile yazacaksın kurşun kalem ile hafif çiz yazını yaz sonra silgi ile çizdiğini çizgileri silersin

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow

Bir defter kağıdı alıyorsun çizgili pilot kalemle üzerinden geçiyorsun kalın bir şekilde sonra ataşla sabitleyip yaziyorsun

Berke123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google a kalın çizgili kağıt yazıyorsun,yazıcıdan çikartiyorsun ve a4 kağıdının altına koyuyorsun.
PC var ise not defteri tarzı çizgili bir şey aç brom. Eğer tükenmez ile yazacaksın kurşun kalem ile hafif çiz yazını yaz sonra silgi ile çizdiğini çizgileri silersin
Bir defter kağıdı alıyorsun çizgili pilot kalemle üzerinden geçiyorsun kalın bir şekilde sonra ataşla sabitleyip yaziyorsun
hepinize teşekkürler bugün ödevi verdim zaten ödev de biraz yarım yamalaktı umarım iyi bir sonuç gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmethan Kabadayı

çizgili bi kağıt al çizgilerin üstünden herhangi bi siyah kalemle 2 kere geç sonra a4 kağıdının arkasına koy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,648
Üyeler
172,710
Son üye
suloss
Top Bottom