Çizgili A4 kağıdı altına koyup yazabilirsin ya da cetvel ile boş A4 kağıda çizgi çekip satır yapabilirsin.taktik var mı yarın sabaha kitap eleştiri ödevi vardı daha başlamadım boş a4 kağıdına nası düz yazıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazamıyomD taktik var mı
tamamdır hocam denemeye gidiyorum sağolÇizgili A4 kağıdı altına koyup yazabilirsin ya da cetvel ile boş A4 kağıda çizgi çekip satır yapabilirsin.
çizgiler hiç belli olmuyor ışık direk yukarıdan vuruyorÇizgili A4 kağıdı altına koyup yazabilirsin ya da cetvel ile boş A4 kağıda çizgi çekip satır yapabilirsin.
Bir defter kağıdı alıyorsun çizgili pilot kalemle üzerinden geçiyorsun kalın bir şekilde sonra ataşla sabitleyip yaziyorsuntaktik var mı yarın sabaha kitap eleştiri ödevi vardı daha başlamadım boş a4 kağıdına nası düz yazıcam
yazamıyomD taktik var mı
Çizgili A4 kağıdı altına koyup yazabilirsin ya da cetvel ile boş A4 kağıda çizgi çekip satır yapabilirsin.
google a kalın çizgili kağıt yazıyorsun,yazıcıdan çikartiyorsun ve a4 kağıdının altına koyuyorsun.
PC var ise not defteri tarzı çizgili bir şey aç brom. Eğer tükenmez ile yazacaksın kurşun kalem ile hafif çiz yazını yaz sonra silgi ile çizdiğini çizgileri silersin
hepinize teşekkürler bugün ödevi verdim zaten ödev de biraz yarım yamalaktı umarım iyi bir sonuç gelirBir defter kağıdı alıyorsun çizgili pilot kalemle üzerinden geçiyorsun kalın bir şekilde sonra ataşla sabitleyip yaziyorsun
çizgili bi kağıt al çizgilerin üstünden herhangi bi siyah kalemle 2 kere geç sonra a4 kağıdının arkasına koytaktik var mı yarın sabaha kitap eleştiri ödevi vardı daha başlamadım boş a4 kağıdına nası düz yazıcam
yazamıyomD taktik var mı