Selamlar hepinize, sistemim imza bölümünde yazıyor zaten şu ana kadar PC aldıktan sonra oynadığım oyunlar:
-Red Dead Redemption 2 (Gayet Güzel Bir Oyun. Biraz Pahalı Fakat Parasını Sonuna Kadar Hak Ediyor. Online'ını Hiç Beğenmedim Fakat Hikayesi 10/10)
-GTA 5 (Küçüklükten Beridir Çok Hayal Kurmuştum Oynamak Üzerinde
Hikayesini Bitirip, Online Oynadıktan Sonra Silme Kararı Aldım 8/10)
-CoD: Warzone (Pek Beğenmedim)
-Rust (Makrolar Haricinde Arkadaşlarınızla Kaliteli Vakit Geçireceğiniz Nadir Oyunlardan)
-The Forest (Aynı Şekilde Rust Gibi Arkadaşlarınızla Güzel Vakitler Geçirebilirsiniz)
-Deceit (Gerçekten İArkadaşlarınızla Başladığınız Zamanlar Çok Zevk Alıyorsunuz Fakat Sonlara Doğru Sıkabiliyor. Tabii Arkadaşlarınıza Göre Değişir)
-Left 4 Dead 2 (Arkadaşlarınızla Eğlenceli Vakit Geçirebilirsiniz)
-R6: Six Siege (Arkadaşlarınız Harici Girmenizi Pek Önermem Çok Tilt Olabilirsiniz
)
-CS:GO (Herhalde Arkadaşları Harici Giren Kalmamıştır Fakat Gene de Söyleyeyim
Arkadaşlarınız Harici Girerseniz Her Türlü Toxic Oyuncu ile Karşılaşabilirsiniz)
-Watch Dogs 1-2 (Watch Dogs 2 nin Grafikleri Watch Dogs 1 e Kıyasla Gerçekten Çok Güzel Fakat İki Oyun da Hikaye ve Araç Sürüç Açısından Biraz Kötü 5/10)
-Assassin's Creed Black Flag-Unity-Syndicate-Odyssey (Bu Seriyi Oynamanızı Kesinlikle Tavsiye Ederim Gerçekten Oynarken O Stealth Moduna Çok Ciddi Giriyorsunuz
Arada Sinir de Ediyor Tabii)
Lütfen kesinlikte oynamalısın dediğiniz oyunları belirtin.