groovy pancake
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 680
şimdi başlamış olman lazımAnnem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?
şimdi başlamış olman lazımAnnem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?
ben 3 sene önce girdim sana abi tavsiyesi çalış yoksa sürünürsün saçma sapan okularda çokda kasma hayatını belirleyen sınav üni ben şuan ona çalışıyorum çok çünkü lise sınavında berbat almıştım 0 net matematik yoktu matematiğim şimdi var sadece hedefe odaklanıp çalışmakAnnem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?
Alakası yok umutsuzluk aşılama1-Annene çok umut verme
2-Okul ortalamanı yüksek tut
Paragraf matematik coz soru tipi bilmen önemli fen konu çalış ve deneme coz kitap okumayı ihmal etmeAnnem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?
Bazı toxic anne problems işte7.sınıfta 3070'e sahip olsam, kimse beni ders çalıştırtamazdı.
Ben yazın konuları önceden öğrenerek başlamıştım(Tabii hepsini değil, başını.). Ardından günde 300 soruyla başladım. Sonra 500'e çıkardım. İşte öyle arttıra arttıra yaptım. Onun dışında dikkatli ol, soruları yavaş oku. Dikkat hatası çok yapabiliyorsun(Dikkat hatası yapmasam matematiği fulleyecekmişim.). DİKKAT HATASI YAPMA. Zor konu önerisi vereyim matematik ve fenden;Annem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?