Birdahaki Seneye LGSye gireceğim Taktik Verir Misiniz?

Kitap oku

Düzenli çalış, Temmuzda hafiften başla çalışmaya, bolca paragraf çöz ve kitap oku.

Annem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?
ben 3 sene önce girdim sana abi tavsiyesi çalış yoksa sürünürsün saçma sapan okularda çokda kasma hayatını belirleyen sınav üni ben şuan ona çalışıyorum çok çünkü lise sınavında berbat almıştım 0 net matematik yoktu matematiğim şimdi var sadece hedefe odaklanıp çalışmak :)

1-Annene çok umut verme
2-Okul ortalamanı yüksek tut
Alakası yok umutsuzluk aşılama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Annem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?
Paragraf matematik coz soru tipi bilmen önemli fen konu çalış ve deneme coz kitap okumayı ihmal etme

çalışmayacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Thorr#1510 seneye ulaş bana 30 haziranda :)

Profilimdeki bugün girdi çok çalıştı bizde çok uğraştık kitaplara denemelere verdiğim parayla okkalı bir ekran kartı alırdım. Ne oldu olan benim karta oldu gitti rx580 kartım. 80 liraya 1 gb kart aldım sadece görüntü versin diye. Bizim kartı oğluma verdim sınav hediyesi pc topladım oturdu csgo oynuyor. Sınav esnasında telegramda sınav soru ve cevapları yayınlanmış şaibeye bakın.

Türkçe 2 yanlış
mat 2 yanlış 3 boş
fen 1 yanlış 1 boş
inkilap 1 yanlış

Pertevniyel lisesi olursa vallah iyi olur.

Ben yazın konuları önceden öğrenerek başlamıştım(Tabii hepsini değil, başını.). Ardından günde 300 soruyla başladım. Sonra 500'e çıkardım. İşte öyle arttıra arttıra yaptım. Onun dışında dikkatli ol, soruları yavaş oku. Dikkat hatası çok yapabiliyorsun(Dikkat hatası yapmasam matematiği fulleyecekmişim.). DİKKAT HATASI YAPMA. Zor konu önerisi vereyim matematik ve fenden;
-Basınç
-Sıcaklık ve ısı
-EBOB - EKOK(Aşırı ucu açık bir konu)
Bunlar aklıma gelenler ve çok kasacağını düşündüklerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,305
Üyeler
173,955
Son üye
proxi
Geri