Neler Yeni

Birdahaki Seneye LGSye gireceğim Taktik Verir Misiniz?

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Kitap oku

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Düzenli çalış, Temmuzda hafiften başla çalışmaya, bolca paragraf çöz ve kitap oku.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Annem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?
ben 3 sene önce girdim sana abi tavsiyesi çalış yoksa sürünürsün saçma sapan okularda çokda kasma hayatını belirleyen sınav üni ben şuan ona çalışıyorum çok çünkü lise sınavında berbat almıştım 0 net matematik yoktu matematiğim şimdi var sadece hedefe odaklanıp çalışmak :)

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
1-Annene çok umut verme
2-Okul ortalamanı yüksek tut
Alakası yok umutsuzluk aşılama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?
Paragraf matematik coz soru tipi bilmen önemli fen konu çalış ve deneme coz kitap okumayı ihmal etme

ThorZap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ömer Uslu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik-Elektronik
çalışmayacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Thorr#1510 seneye ulaş bana 30 haziranda :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Hakan yılmaz
Profilimdeki bugün girdi çok çalıştı bizde çok uğraştık kitaplara denemelere verdiğim parayla okkalı bir ekran kartı alırdım. Ne oldu olan benim karta oldu gitti rx580 kartım. 80 liraya 1 gb kart aldım sadece görüntü versin diye. Bizim kartı oğluma verdim sınav hediyesi pc topladım oturdu csgo oynuyor. Sınav esnasında telegramda sınav soru ve cevapları yayınlanmış şaibeye bakın.

Türkçe 2 yanlış
mat 2 yanlış 3 boş
fen 1 yanlış 1 boş
inkilap 1 yanlış

Pertevniyel lisesi olursa vallah iyi olur.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Ben yazın konuları önceden öğrenerek başlamıştım(Tabii hepsini değil, başını.). Ardından günde 300 soruyla başladım. Sonra 500'e çıkardım. İşte öyle arttıra arttıra yaptım. Onun dışında dikkatli ol, soruları yavaş oku. Dikkat hatası çok yapabiliyorsun(Dikkat hatası yapmasam matematiği fulleyecekmişim.). DİKKAT HATASI YAPMA. Zor konu önerisi vereyim matematik ve fenden;
-Basınç
-Sıcaklık ve ısı
-EBOB - EKOK(Aşırı ucu açık bir konu)
Bunlar aklıma gelenler ve çok kasacağını düşündüklerim.

Top Bottom