1077tlye ikinci el çakma airpods almak mı sorman bile hata50euro fiyata alınır mı adam ben 1.5-2 senedir kullanıyorum dedi alınır mı sizce
Alınmaz. Hem çakma hemde 1-2 yıldır kullanılıyor15 dakikada bataryası biter :d
Ne idüğü belirsiz bi ürünü kulağıma takmam, hele ki 2. Elini.
1077tlye ikinci el çakma airpods almak mı sorman bile hata
Başkasının kulağına taktığı, her tarafına kirini bulaştırdığı bir kulaklığı gönül rahatlığı ile alıp nasıl kullanabiliyorsunuz hiç anlayamıyorum
İkinci el ve çakma ürüne o kadar vereceğine sıfır, orjinal Jabra elite alabilirsin.
Arkadaşlar yazarken hata yapmışım bende kardeşimin kullandığı kulaklığı bile kullanmıyorum şu anda almanyadayim haftaya donucem Türkiye’ye burda tanıdık Türk telefoncu var ondan ip14 aldım fiyatta da baya yardımcı oldu şimdi de AirPods sordum orijinal yok birebir var dedi kendisi de aynısından 1.5-2 senedir kullanıyormuş memnunmuş ama arızalan müşterileri olmuş 2. Nesiline 35 pro ya 50 Euro dedi alınır mıiranda 5 dolar degil miydi o sıfır replikalari o ne hem çakma hem o kadar para üstüne 1.5 2 yıl kullanmış komedi![]()
Alınmaz. İnsta sayfalarında satılan 300-400 TL'lik üründen farkı yok.Arkadaşlar yazarken hata yapmışım bende kardeşimin kullandığı kulaklığı bile kullanmıyorum şu anda almanyadayim haftaya donucem Türkiye’ye burda tanıdık Türk telefoncu var ondan ip14 aldım fiyatta da baya yardımcı oldu şimdi de AirPods sordum orijinal yok birebir var dedi kendisi de aynısından 1.5-2 senedir kullanıyormuş memnunmuş ama arızalan müşterileri olmuş 2. Nesiline 35 pro ya 50 Euro dedi alınır mı
250 euro zaten orjinali varsa paran ondan al yoksa airpods merakına girmeArkadaşlar yazarken hata yapmışım bende kardeşimin kullandığı kulaklığı bile kullanmıyorum şu anda almanyadayim haftaya donucem Türkiye’ye burda tanıdık Türk telefoncu var ondan ip14 aldım fiyatta da baya yardımcı oldu şimdi de AirPods sordum orijinal yok birebir var dedi kendisi de aynısından 1.5-2 senedir kullanıyormuş memnunmuş ama arızalan müşterileri olmuş 2. Nesiline 35 pro ya 50 Euro dedi alınır mı