Neler Yeni

Öneri Birikmiş parayı nasıl katlayabilirim?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Arkadaşlar 17 yaşındayım. Papara ile filan yapabileceğim veyahut başka yapabileceğim ne vardır.

Bütçe 4k filan

YT istiyorum

Son düzenleme:

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Baran Çelik
Al sat olmazsa ne olur kanka belki birşeyler alıp satarsın mal yani hisse değil. Bütçe çok olsa sistem al sat derdim

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Furkan
Arkadaşlar 17 yaşındayım anneme sordum banka hesabından al sat yapabilirmiyim diye hayır dedi babama sormadım daha ama onunda çok fazla mümkün olduğunh sanmıyorum Papara ile filan yapabileceğim veyahut başka yapabileceğim ne vardır.

Bütçe 4k filan

YT istiyorum
yatırım tavsiyesi vermek suç

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yatırım tavsiyesi vermek suç
Eğer yatirımı yapan kişi zarar ederse tavsiyeyi veren kişi ye dava acma hakkı kazanmıyormu? Doğrudan dogru nasıl suç ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al sat olmazsa ne olur kanka belki birşeyler alıp satarsın mal yani hisse değil. Bütçe çok olsa sistem al sat derdim
Peki al sat yapabilmemim bir yolu varmı? Papara ile

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
Eğer yatirımı yapan kişi zarar ederse tavsiyeyi veren kişi ye dava acma hakkı kazanmıyormu? Doğrudan dogru nasıl suç ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki al sat yapabilmemim bir yolu varmı? Papara ile
18 altıysan yok

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,812
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Arkadaşlar 17 yaşındayım. Papara ile filan yapabileceğim veyahut başka yapabileceğim ne vardır.

Bütçe 4k filan

YT istiyorum
dostum 18 olana dek oncelikle para biriktirmeye devam et. sonrasinda ac kendine bir midas hesabi, kendine de ki ben her hafta misal 300 tl atacagim orayam attiktan sonra o parayi dolara cevir hesabinda dolar olarak dursun. tabi bu parayi cekmeyeceksin, onune bir hedef koyacaksin. bu 5 yillik kumbaram gibi. dilersen dolar olarak dilersen de apple, nvidia, tesla, amazon, google gibi firmalardan hisse al. uzun muddette bu firmalarin degerleri hep artiyor en nihayetinde.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
dostum 18 olana dek oncelikle para biriktirmeye devam et. sonrasinda ac kendine bir midas hesabi, kendine de ki ben her hafta misal 300 TL atacagim orayam attiktan sonra o parayi dolara cevir hesabinda dolar olarak dursun. tabi bu parayi cekmeyeceksin, onune bir hedef koyacaksin. bu 5 yillik kumbaram gibi. dilersen dolar olarak dilersen de apple, nvidia, tesla, amazon, google gibi firmalardan hisse al. uzun muddette bu firmalarin degerleri hep artiyor en nihayetinde.
Teşekkür ederim reis bu kadar yazmışsın :)

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Ali Mert Okuducu
Teşekkür ederim reis bu kadar yazmışsın :)
18e kadar beklemene de gerek yok aslında. Aile büyüklerinden birinin üzerine açabilirsin. Maksat tl olarak durup değer kaybetmesin:(

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
18e kadar beklemene de gerek yok aslında. Aile büyüklerinden birinin üzerine açabilirsin. Maksat TL olarak durup değer kaybetmesin:(
Onu nasıl yapıcam knk midas hesabı açarken aileminkini mi vericem? Peki midas hesabında mesela midas cüzdan filan mı var hisseleri tl ye çevirmek için yoksa yine banka hesabına geçirmemmi gerekiyor parayı? Cevabın midasla alakasız ama

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Ali Mert Okuducu
Onu nasıl yapıcam knk midas hesabı açarken aileminkini mi vericem? Peki midas hesabında mesela midas cüzdan filan mı var hisseleri TL ye çevirmek için yoksa yine banka hesabına geçirmemmi gerekiyor parayı? Cevabın midasla alakasız ama
Aynen hesabı açtığın kişinin bilgilerini gireceksin. Midasta bankadan falan para yüklüyorsun bakiye olarak duruyor. İstersen arkadaşın dediği gibi dolara çevirip bırakabilirsin yada hisse alabilirsin.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Aynen hesabı açtığın kişinin bilgilerini gireceksin. Midasta bankadan falan para yüklüyorsun bakiye olarak duruyor. İstersen arkadaşın dediği gibi dolara çevirip bırakabilirsin yada hisse alabilirsin.
Bunu bizimkilerle bi konuşayım umarım hayırlısı olur.

Top Bottom