Öneri Birikmiş parayı nasıl katlayabilirim?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,934
Arkadaşlar 17 yaşındayım. Papara ile filan yapabileceğim veyahut başka yapabileceğim ne vardır.

Bütçe 4k filan

YT istiyorum

Son düzenleme:
Al sat olmazsa ne olur kanka belki birşeyler alıp satarsın mal yani hisse değil. Bütçe çok olsa sistem al sat derdim

Arkadaşlar 17 yaşındayım anneme sordum banka hesabından al sat yapabilirmiyim diye hayır dedi babama sormadım daha ama onunda çok fazla mümkün olduğunh sanmıyorum Papara ile filan yapabileceğim veyahut başka yapabileceğim ne vardır.

Bütçe 4k filan

YT istiyorum
yatırım tavsiyesi vermek suç

yatırım tavsiyesi vermek suç
Eğer yatirımı yapan kişi zarar ederse tavsiyeyi veren kişi ye dava acma hakkı kazanmıyormu? Doğrudan dogru nasıl suç ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al sat olmazsa ne olur kanka belki birşeyler alıp satarsın mal yani hisse değil. Bütçe çok olsa sistem al sat derdim
Peki al sat yapabilmemim bir yolu varmı? Papara ile

Eğer yatirımı yapan kişi zarar ederse tavsiyeyi veren kişi ye dava acma hakkı kazanmıyormu? Doğrudan dogru nasıl suç ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki al sat yapabilmemim bir yolu varmı? Papara ile
18 altıysan yok

Arkadaşlar 17 yaşındayım. Papara ile filan yapabileceğim veyahut başka yapabileceğim ne vardır.

Bütçe 4k filan

YT istiyorum
dostum 18 olana dek oncelikle para biriktirmeye devam et. sonrasinda ac kendine bir midas hesabi, kendine de ki ben her hafta misal 300 tl atacagim orayam attiktan sonra o parayi dolara cevir hesabinda dolar olarak dursun. tabi bu parayi cekmeyeceksin, onune bir hedef koyacaksin. bu 5 yillik kumbaram gibi. dilersen dolar olarak dilersen de apple, nvidia, tesla, amazon, google gibi firmalardan hisse al. uzun muddette bu firmalarin degerleri hep artiyor en nihayetinde.

dostum 18 olana dek oncelikle para biriktirmeye devam et. sonrasinda ac kendine bir midas hesabi, kendine de ki ben her hafta misal 300 TL atacagim orayam attiktan sonra o parayi dolara cevir hesabinda dolar olarak dursun. tabi bu parayi cekmeyeceksin, onune bir hedef koyacaksin. bu 5 yillik kumbaram gibi. dilersen dolar olarak dilersen de apple, nvidia, tesla, amazon, google gibi firmalardan hisse al. uzun muddette bu firmalarin degerleri hep artiyor en nihayetinde.
Teşekkür ederim reis bu kadar yazmışsın :)

Teşekkür ederim reis bu kadar yazmışsın :)
18e kadar beklemene de gerek yok aslında. Aile büyüklerinden birinin üzerine açabilirsin. Maksat tl olarak durup değer kaybetmesin:(

18e kadar beklemene de gerek yok aslında. Aile büyüklerinden birinin üzerine açabilirsin. Maksat TL olarak durup değer kaybetmesin:(
Onu nasıl yapıcam knk midas hesabı açarken aileminkini mi vericem? Peki midas hesabında mesela midas cüzdan filan mı var hisseleri tl ye çevirmek için yoksa yine banka hesabına geçirmemmi gerekiyor parayı? Cevabın midasla alakasız ama

Onu nasıl yapıcam knk midas hesabı açarken aileminkini mi vericem? Peki midas hesabında mesela midas cüzdan filan mı var hisseleri TL ye çevirmek için yoksa yine banka hesabına geçirmemmi gerekiyor parayı? Cevabın midasla alakasız ama
Aynen hesabı açtığın kişinin bilgilerini gireceksin. Midasta bankadan falan para yüklüyorsun bakiye olarak duruyor. İstersen arkadaşın dediği gibi dolara çevirip bırakabilirsin yada hisse alabilirsin.

Aynen hesabı açtığın kişinin bilgilerini gireceksin. Midasta bankadan falan para yüklüyorsun bakiye olarak duruyor. İstersen arkadaşın dediği gibi dolara çevirip bırakabilirsin yada hisse alabilirsin.
Bunu bizimkilerle bi konuşayım umarım hayırlısı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,479
Üyeler
188,427
Son üye
IamV
Geri