Birilerini internetten engellemisim (iftira)

windows işletim sistemli telefon mu kalmış? kaçakçı enişteyi cimere bildir.

Nokia Lumia herhalde bahsettiğin telefon. Mac engellemesi yoksa cihazı sıfırlat.
Yok hocam banane onun internetinden baglanamasin zaten bilerek engelleyecem bağlanırsa iftiranın hakkını verelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lmao cidden neyle ugrasiyorsun az biraz router v.s. ilgilendiğin için buna mağruz kaliyorsundur bahse girerim. Çok takma bana sorarsan sorunu yaşayan çözsün, her neyse dediğimi bir dene sana kalmış.
Evet internet benim üzerime arayüzüne ben erisiyorum şifreyi ben koyuyorum sifrede Ayfer tunçun evvelotel kitabının ismi yani evvelotel yazınca bağlanıyor dünyanın en kolay şifresi baglanamiyan suçu bana atıyor. Birde telefonda bu işlerden anlayan bilen kişi diyor engellemiş engellemissem gel engeli kaldır baglat kardesim pc senin emrinde diyorum ama bilir kişi daha modem arayüzüne nasıl girilir onu bile bilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows işletim sistemli telefon mu kalmış? kaçakçı enişteyi cimere bildir.
Ağam keşke senin gibi gözümden lazer firlatabilsem sorun kökünden kesilirdi yaw

Evet internet benim üzerime arayüzüne ben erisiyorum şifreyi ben koyuyorum sifrede Ayfer tunçun evvelotel kitabının ismi yani evvelotel yazınca bağlanıyor dünyanın en kolay şifresi baglanamiyan suçu bana atıyor. Birde telefonda bu işlerden anlayan bilen kişi diyor engellemiş engellemissem gel engeli kaldır baglat kardesim pc senin emrinde diyorum ama bilir kişi daha modem arayüzüne nasıl girilir onu bile bilmiyor
Bende iftira gibi durumlar olmasa'da bende yaşıyorum bunu internette sorun olduğu zaman olur olmadık suçlu ben oluyorum internet mi gittiginde tabi bunlar 4 sene önceydi DSL ile bağlandığım zamanlar oyun indiriyorum doğal olarak bufferbloat yaşanıyor hız desen 40mbps güncelleme 40gb sabah koyarsam hep sorunlu mecbur akşam açık bırakıyordum. Umarım fiber 100+ paketin vardır yoksa benim yaşadığımı yaşaman muhtemel,,,,,, herneyse router veya modeminden burasını dediğim gibi yap istersen yada hepsini dene olasıya kadar.

Ekler

• Screenshot_20250914-202218_Via.webp
    Screenshot_20250914-202218_Via.webp
    47.7 KB · Hit: 16
Bende iftira gibi durumlar olmasa'da bende yaşıyorum bunu internette sorun olduğu zaman olur olmadık suçlu ben oluyorum internet mi gittiginde tabi bunlar 4 sene önceydi DSL ile bağlandığım zamanlar oyun indiriyorum doğal olarak bufferbloat yaşanıyor hız desen 40mbps güncelleme 40gb sabah koyarsam hep sorunlu mecbur akşam açık bırakıyordum. Umarım fiber 100+ paketin vardır yoksa benim yaşadığımı yaşaman muhtemel,,,,,, herneyse router veya modeminden burasını dediğim gibi yap istersen yada hepsini dene olasıya kadar.
Sağolasın hocam internet 110mbps ama ben yediğim iftiranın altında kalmam hakkını veririm. Duzeltmeyecem ek olarak tabletini eski telefonunuda bilerek engelledim baglanamasin kullanmasın sanki bir korkum çekinmem varda gizli gizli engellicem

Hocam düzeltsen bile o seni gene suçlamaya devam eder.Bana böyle yapmıştın diye dolaşır hep.İntikam almaya fln çalışır.Dokunma bence hiç

Geri