Neler Yeni

birisi ailemden birisini aramis ve yalan soylemlerde bulunmus

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Efe çiçek
merhaba az once oyun oynarken bir arkadasim tanimadigi birinin benim teyzemi aradigini telefon numarasini benden aldigini ve benim ailemin kredi kartini caldigini soyledigini soyledi 10 dk sonra teyzem beni aradi ve durumu anlatti bende yalan soyluyor diyip gecistirdim bu kullanici benim kimlik bilgilerimi bir sekilde bulmus ve beni rahatsiz ediyor. bunun hakkinda bisi yapilabilirmi?

kroix11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
yasin şahin
merhaba az once oyun oynarken bir arkadasim tanimadigi birinin benim teyzemi aradigini telefon numarasini benden aldigini ve benim ailemin kredi kartini caldigini soyledigini soyledi 10 dk sonra teyzem beni aradi ve durumu anlatti bende yalan soyluyor diyip gecistirdim bu kullanici benim kimlik bilgilerimi bir sekilde bulmus ve beni rahatsiz ediyor. bunun hakkinda bisi yapilabilirmi?
hocam dava yoluna gidebilirsin eğer kişi bilgisini bulabiliyorsan onun dışında maalesef bilgilerimiz herkesin elinde sayılır

kykhreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mertcan
oyunda küfür ettiğimiz kişilere daha dikkatli olalım verilerimiz her saniye sosyal ortamda paylaşılıyor :))

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Efe çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben küfür etmedim olay ben geçenki gs maçını dc de seste arkadaşlarla izlerken biri geldi konuşuyor dedim ki boş yapacaksan çık izliceksen kal oda sövmeye başladı bende he he diye diye geçiştirdim en son ismin bu soyadın bumu dedi he o dedim çıktı sesten bu olayda bu gün gerçekleşti paneci 18 yaş altı çocuk tahminimce

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Teyze Aile kart çalma olayı umursanacak bir şey bile değil ama çocuğu dava et ailesi uğraşsın arkadaşın da dediği gibi. Bilgilerini de ulu orta paylaşma her şeyi herkese söyleme

Top Bottom