Neler Yeni

birisi numaramı garip bir şekilde ben söylemeden buldu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan
dostlar bir kızla konuşuyordum ad soyadımı falan biliyor şehir falan ama numaramı bilmiyor herhangi bir şekilde ortak arkadaşımız yok ve bir anda numaramı bana atıyor konu yanlış yere yazmış olabilirim ama açacak bölüm bulamadım kusura bakmayın bunu nasıl yapmış olabilir?

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Fake hesap olma ihtimali çook yüksek

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Fake olmadığından falan eminsen, bi ara 118 80 diye bi numara vardı ordan sorgulayabiliyodun sanki.

Squex

80+ Silver
Numaranı bir şekilde paylaşmadıysan bir tanıdığının fake hesabıdır başka türlü nasıl alacak hesabını

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fake hesap olma ihtimali çook yüksek
kanka fotolar falan hep aynı kız ve arkadaşlarıyla çok fotosu var ses falan da attı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Numaranı bir şekilde paylaşmadıysan bir tanıdığının fake hesabıdır başka türlü nasıl alacak hesabını
işte birisi ona bu çocuğu trolle tarzında bir şey yazmış olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fake olmadığından falan eminsen, bi ara 118 80 diye bi numara vardı ordan sorgulayabiliyodun sanki.
eminim kanka fake değil olabilir bilmiyorum

LahmatsuDcr

80+ Silver
dostlar bir kızla konuşuyordum ad soyadımı falan biliyor şehir falan ama numaramı bilmiyor herhangi bir şekilde ortak arkadaşımız yok ve bir anda numaramı bana atıyor konu yanlış yere yazmış olabilirim ama açacak bölüm bulamadım kusura bakmayın bunu nasıl yapmış olabilir?
Bazı devlet programlarında isim soy isim ile her şey bulunabiliyor. Bir tanıdığı vardır, ondan rica etmiştir.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
FBI ajanı olmadığına emin misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,094
Üyeler
166,881
Son üye
mehmet98
Top Bottom