Halojey
80+
- Katılım
- 27 Mart 2020
- Mesajlar
- 289
- Reaksiyon skoru
- 97
Komut istemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırdınız mı?Sıfırlasam bile düzelmedi
Varsayılanı Wordpad yaptıktan sonra sıfırlamayı deneyin. Bunun dışında bilgim yok. Belki 2004 güncellemesinden sonra düzelir.Evet yaptım düzelmedi
Çok basit bir çözümü vardı ama unuttum yine birlikte aça gelip yapılıyorduVarsayılanı Wordpad yaptıktan sonra sıfırlamayı deneyin. Bunun dışında bilgim yok. Belki 2004 güncellemesinden sonra düzelir.
Bir sorum daha olacak videolar yüzünden kayıt defterinde birkaç şey silmek zorunda kaldım bunların bir kötü etkisi olur mu en son dokunduğumda mavi ekranlarla cebelleştim.Varsayılanı Wordpad yaptıktan sonra sıfırlamayı deneyin. Bunun dışında bilgim yok. Belki 2004 güncellemesinden sonra düzelir.