Talha0
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Lazer markaya Grek yok hocam o üst seviye birazYani başlangıç için bile böyle modellerden uzak durmamız gerektiğini söylüyorlar en azında lazer marka almamızı söylüyorlar
Lazer markaya Grek yok hocam o üst seviye birazYani başlangıç için bile böyle modellerden uzak durmamız gerektiğini söylüyorlar en azında lazer marka almamızı söylüyorlar
evet arkadaşa söyledim durumu tamam dedi o uzun süre sonra yeniden sürüşe başlıyor ondan çenemi kırarım diye korkuyodu durumu açıkladım tamam dediHocam düz yolda düşme gibi bir riskiniz yoksa fullface kaska gerek yok
evet hocam zaten böyle bakıyoruz hava alan bir model olmalı çok terliyoruz çünküEXPL 100 Mavi Dağ Bisikleti Kaskı
EXPL 100 Mavi Dağ Bisikleti Kaskı null Rahat ve hafif bu kask, ağaç dallarına ve darbelere karşı korur. Avantajı: Ayarlama mekanizması ve 9 geniş havalandırma bölgesiwww.decathlon.com.tr
Bu tarz al o zaman diğer modeller zaten sadece kafanın üstünü korur
O bile giriş seviyesi hocam dandik çin malı yerine giriş seviyesi güzel bişey almak kişi için iyi olabilirLazer markaya Grek yok hocam o üst seviye biraz
Ek olarak dizlik dirseklik bunlarda çok önemli kolumun dirseklerinde yıllardır asfalt izi var.Eski bir bisikletçi olarak şunu söyleyebilirim.
Şu an kaska önemli değil demisşin ama benim kaskım zamanında olmasaydı ya da dandik olsaydı ben şu an hayatta olmazdım.
Kafa üstü düşmenin riskinin olduğunu hesap edip bence önceliğini kask'a vermelisin.
Van Rysel roadr 100 kask alıp kalana da sele çantası almanı öneririm
O bile giriş seviyesi hocam dandik çin malı yerine giriş seviyesi güzel bişey almak kişi için iyi olabilir
Fazla bilgim yok maalesef![]()
Lazer Kask Compact Ce-Cpsc Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Lazer Kask Compact Ce-Cpsc Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bunu buldum hocam nasıldır
o zaman hocam bu attığınız expl 100 kask yanına eldiven olarak bunu düşünüyorum nasıldırHocam buda benim attığım gibi değil yani arkayi biraz daha kapatması lazım en azından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama lazer iyidir hocam bende Phoenix var
Ustteki siperliği kırdım droptan atlayacagiz diye
hocam çok hızlı sürmüyoruz terletmeme ve telefonu kullanabilme olarak parmaksız almayı düşünüyorumHocam açık eldiven asla önermem kapalı al surtunneyle yirtarsin hiç hoş olmaz
hava alıyorsa güzelmiş bu listeye attım öneri için teşekkürler birde hocam çanta işini nasıl yaparız kadro arasında çok rahatsız etmeyecek tarzda matara koyma yeri olan bir şey düşünüyorumHocam açık eldiven asla önermem kapalı al surtunneyle yirtarsin hiç hoş olmaz
Bisiklet Eldiveni Siyah
Bisiklet Eldiveni Siyah null Antrenman sırasında hissetmeyeceğiniz kadar hafif olan eldivenlerle ellerinize rahatlık ve nefes alabilirlik sağlayın.www.decathlon.com.tr
Alabilirsen bunu al
m.n11.com