Neler Yeni

bisiklet lastiği önerisi ???

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,551
İsim
Taha yücel
bisiklet lastiği önerisi yaparmısınız kaliteli olsun ve biraz kalın olsun yani bilmiyorum benim bisikletimin lastiğiyle arkadaşımın bisikletinin lastiği farklı onun ki daha kalın bisikleti çok pahalı bir bisikşette değil zaten eski bir bisiklet ama onun ki daha kaliteli duruyor daha kalın nasıl bilmiyorum bu konudan da çok anlamıyorum

fiyat konusunu bilmiyorum lastil piyasasını bilmediğim için çok da pahalı olmasın sallıyorum 150 felan

boyut derseniz bisikletmin lastiğinin üzerinde bu yazıyor

26x1.95/2.125 yazıyor aynı bu şekilde

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,551
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu lastik benim lastiğimden kalın mı bide 2.10 bisikletin lastiğinn kalınlığı anlamında mı geliyor ona göre alıcamda
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu lastik benim lastiğimden kalın mı bide 2.10 bisikletin lastiğinn kalınlığı anlamında mı geliyor ona göre alıcamda

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Eymen Gürel
Kalınlar Dağ lastikleri sizinki büyük ihtimalle şehir lasitği. Siz nerede kullanacaksınız?

Annecik

80+ Bronze

1.95/2.125
Bu lastiğin kalınlık ölçüsü bu kalınlıktaki lastikleri takabilirsiniz ama benim önerim lastik bitmeden lastik değiştirmemeniz yönünde

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,551
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.95/2.125
Bu lastiğin kalınlık ölçüsü bu kalınlıktaki lastikleri takabilirsiniz ama benim önerim lastik bitmeden lastik değiştirmemeniz yönünde
lastik bitmeden derken patlamadan veya bir bişey olmadan mı ?

Kalınlar Dağ lastikleri sizinki büyük ihtimalle şehir lasitği. Siz nerede kullanacaksınız?
mahallede okuldan eve giderken felan

Annecik

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,448
Üyeler
160,849
Son üye
GunduzBey