Bisiklet Turu ve Hüzünlü Bir Keşif

Reaksiyon skoru
44
bisikletle gezerken bir ev gördümara sokaktatenha bir ara sokakta cocuklu bir aile muhtemelen kücük bir cocuk 5 veya 6 yaşında cizimlerinden belli cama 2026 kardan adam cizmiş onun adına cok üzüldüm ağliyacak gibi oldum

Hayat garip bazen oturuyorum dışarıda küçücük çocuk bulduğu bir şey ile oynuyor ve çok mutlu. Hayret ediyorum nasil mutlu olabiliyor ben olamıyorum. Mutlu olmak bana yasak gibi yaşıyorum. Bir tarafta hayattan nefret eden ben diğer tarafta hayatı yaşayan çocuk garip gercekten

Hayat garip bazen oturuyorum dışarıda küçücük çocuk bulduğu bir şey ile oynuyor ve çok mutlu. Hayret ediyorum nasil mutlu olabiliyor ben olamıyorum. Mutlu olmak bana yasak gibi yaşıyorum. Bir tarafta hayattan nefret eden ben diğer tarafta hayatı yaşayan çocuk garip gercekten
Çocuk işte. Mutlu olması için çok fazla şeye gerek yok. Kast sisteminin yerleştiği Türkiye'de çocukluktan sonrası sıkıntılı. Hem mali hem manevi açıdan.

Çocuk işte. Mutlu olması için çok fazla şeye gerek yok. Kast sisteminin yerleştiği Türkiye'de çocukluktan sonrası sıkıntılı. Hem mali hem manevi açıdan.
İnsan yaşamı değersiz kimse beni ben olduğum için sevmedi. Derler ya ailen seni seviyor diye hayir çoğu aile çocuğunu kendi olduğum için değil onların çocuğu olduğu için seviyor. Tamamen içgüdüsel. Hayat böyle iğrenç insanlara keşke hayatlarını seçme imkanı verilse vermiyorlar bu da ben ve benim gibiler için işkenceden farksız. Zorla hayatta tutuluyoruz işkence görüyoruz.

bisikletle gezerken bir ev gördümara sokaktatenha bir ara sokakta cocuklu bir aile muhtemelen kücük bir cocuk 5 veya 6 yaşında cizimlerinden belli cama 2026 kardan adam cizmiş onun adına cok üzüldüm ağliyacak gibi oldum
Ne kadar masum :)

Genelde sıkıntılar içinde büyümüş şımartılmamış çocuk baya zaferler elde ediyor.

Boş hayatlar sıkıcı oluyor.
Başarı öyküleri insana geçici bir mutluluk veriyor.
Kalıcı mutluluk huzurda bulunur.
Huzurunuz yoksa hiç bir şey sizi mutlu edemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,184
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri