Bisikletimi elektrik motorlu yapmak istiyorum

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
641
Elektrik motoru takmak istiyorum hızı 100km/s üzeri olsun istiyorum en düşük kaç tl tutar acaba bilgi verebilir misiniz?
Bide internette o motordan bulamadım saçma saçma motorlar vardı link atıp şunu alabilirsin diye önerirseniz sevinirim.

Kral benim motor 100 km zor yapıyo be ndkxkd

Kaç km hız yapıyor kaç tl ediyor şuan almak istesem. Az aydınlatın beni. :/

Benzinli motor tak 😅 lastik jant hep parçalanıyor en başta onları sağlam ayarlaman lazım

normal kendin yapmayip satin almak istesen sağlam bişi 15-20k dan başliyor

O kadar pahalımıymış la az daha ekler güzel bir motorsiklet alırım 🤨
öyle valla uzun süreli kullanımlar için kendini amorti eder elektirikli bisiklet motor gücüne göre bisikletin iskeletine göre fiyatlar artıyor ağa ama motor alirsan o daha pahaliya gelir sölim vergisi ehliyeti zorunlu trafik sigortasi felen plakasıdır of of bitmiyor benzini :kekw:

öyle valla uzun süreli kullanımlar için kendini amorti eder elektirikli bisiklet motor gücüne göre bisikletin iskeletine göre fiyatlar artıyor ağa ama motor alirsan o daha pahaliya gelir sölim vergisi ehliyeti zorunlu trafik sigortasi felen plakasıdır of of bitmiyor benzini :kekw:
Ufak motor araba gibi yakmıyor ya benzin yetiştirilir.

Son 1 yılda e-bike kitleri 1.5 kat falan zamlandı fiyatları. 100 km görmen zor olur e-bike kitlerinde.
1000w gerekir yani en az onun için de en az 15k çıkarman lazım

Bakımı çok masraflı değil köy yerinde motorsiklet sürmek kadar keyiflisi yoktur :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senede bir köye gidiyorum giderken de motorsikleti götürürüm 👌👌

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,134
Üyeler
185,030
Son üye
ardauslu.23
Geri