Bisikletimi kaca satabilirim

slmbnemıstık

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,201
Arkadaslar elimde salcano hector 26jant shimano 21vites ciziksiz garaj bisikleti var lastikleri bu zamana kadar hic patlamamis olup disleri bile yenirdir en fazla 3 ay binildi hicbirseyinde sorun yok kaca satabilirim ozel vitesliler diye geciyor herhalde benim fabrikadan aldigimda vardi vites
6C78BF59-604E-4B1F-BDE9-C8D643E64C48.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@_Zaur_

Vites shimano ty300

Son düzenleme:
Şuanki kurla 3000 -3800 tl gibi fiyata satabilirsin. Viteside Giriş seviye model.
Özel vites görsen ağzın açık kalır :D Kablosuz wifi vites sandım biran özel vites dediğinde.

Yanlış anlama bende geçende ty-300 aldım bisiklete taktım da. Dalga geçtiğimi sanma.

Şuanki kurla 3000 -3800 TL gibi fiyata satabilirsin. Viteside Giriş seviye model.
Özel vites görsen ağzın açık kalır :D Kablosuz wifi vites sandım biran özel vites dediğinde.

Yanlış anlama bende geçende ty-300 aldım bisiklete taktım da. Dalga geçtiğimi sanma.
Hocam birazz komik olacak ama salconanun arnavut koyde ki subesine gittim orada calisan bi adam bu seriler ozel vitesli dedi benimde oradan aklimda kaldi yoksa ne biliyim hocam ozel vitesten :D

Şuanki kurla 3000 -3800 TL gibi fiyata satabilirsin. Viteside Giriş seviye model.

o kadar a satılmaz ben full shimano dağ bisikleti aldım 1 yıl önce 3700 e

Hocam birazz komik olacak ama salconanun arnavut koyde ki subesine gittim orada calisan bi adam bu seriler ozel vitesli dedi benimde oradan aklimda kaldi yoksa ne biliyim hocam ozel vitesten :D
oha lan 1 yıl önce 3700 e aldım 7000 tl olmuş

o kadar a satılmaz ben full shimano dağ bisikleti aldım 1 yıl önce 3700 e
1 yıl önce dediğin an hiç bir şeyin anlamı kalmadı öncesinde dediğin. Bu arada ne kadar eder hiç bilgi bilgim yok.

Arkadaslar elimde salcano hector 26jant shimano 21vites ciziksiz garaj bisikleti var lastikleri bu zamana kadar hic patlamamis olup disleri bile yenirdir en fazla 3 ay binildi hicbirseyinde sorun yok kaca satabilirim ozel vitesliler diye geciyor herhalde benim fabrikadan aldigimda vardi vitesAlıntıyı görüntüle

@_Zaur_

Vites shimano ty300
kanka git bisikletçilere sor onlar piyasayı biliyor alırlar ama böyle büyük yerlere gitme bisiklet tamiri yapan küçük yerlere git onlara satarsın

1 yıl önce dediğin an hiç bir şeyin anlamı kalmadı öncesinde dediğin. Bu arada ne kadar eder hiç bilgi bilgim yok.
vallaha kanka her şey 2 katına çıkıyor hatta 2 katını geçiyor vallaha fiyatlar acayip zamlanıyo ben kulaklık aldım 1 hafta önce sipariş verdim 960 tl ye aklım karıştı iptal ettirdim 1 hafta sonra aynı kulkalığı almaya karar verdim 1249 olmuş aynı kulaklık bende almak zorunda kaldım dün sipariş verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,553
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri