Neler Yeni

Bisikletimi kaca satabilirim

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Arkadaslar elimde salcano hector 26jant shimano 21vites ciziksiz garaj bisikleti var lastikleri bu zamana kadar hic patlamamis olup disleri bile yenirdir en fazla 3 ay binildi hicbirseyinde sorun yok kaca satabilirim ozel vitesliler diye geciyor herhalde benim fabrikadan aldigimda vardi vites
6C78BF59-604E-4B1F-BDE9-C8D643E64C48.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

@_Zaur_

Vites shimano ty300

Son düzenleme:

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Şuanki kurla 3000 -3800 tl gibi fiyata satabilirsin. Viteside Giriş seviye model.
Özel vites görsen ağzın açık kalır :D Kablosuz wifi vites sandım biran özel vites dediğinde.

Yanlış anlama bende geçende ty-300 aldım bisiklete taktım da. Dalga geçtiğimi sanma.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanki kurla 3000 -3800 TL gibi fiyata satabilirsin. Viteside Giriş seviye model.
Özel vites görsen ağzın açık kalır :D Kablosuz wifi vites sandım biran özel vites dediğinde.

Yanlış anlama bende geçende ty-300 aldım bisiklete taktım da. Dalga geçtiğimi sanma.
Hocam birazz komik olacak ama salconanun arnavut koyde ki subesine gittim orada calisan bi adam bu seriler ozel vitesli dedi benimde oradan aklimda kaldi yoksa ne biliyim hocam ozel vitesten :D

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
Şuanki kurla 3000 -3800 TL gibi fiyata satabilirsin. Viteside Giriş seviye model.

o kadar a satılmaz ben full shimano dağ bisikleti aldım 1 yıl önce 3700 e

Hocam birazz komik olacak ama salconanun arnavut koyde ki subesine gittim orada calisan bi adam bu seriler ozel vitesli dedi benimde oradan aklimda kaldi yoksa ne biliyim hocam ozel vitesten :D
oha lan 1 yıl önce 3700 e aldım 7000 tl olmuş

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
o kadar a satılmaz ben full shimano dağ bisikleti aldım 1 yıl önce 3700 e
1 yıl önce dediğin an hiç bir şeyin anlamı kalmadı öncesinde dediğin. Bu arada ne kadar eder hiç bilgi bilgim yok.

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yasin Uzun
Arkadaslar elimde salcano hector 26jant shimano 21vites ciziksiz garaj bisikleti var lastikleri bu zamana kadar hic patlamamis olup disleri bile yenirdir en fazla 3 ay binildi hicbirseyinde sorun yok kaca satabilirim ozel vitesliler diye geciyor herhalde benim fabrikadan aldigimda vardi vitesAlıntıyı görüntüle

@_Zaur_

Vites shimano ty300
kanka git bisikletçilere sor onlar piyasayı biliyor alırlar ama böyle büyük yerlere gitme bisiklet tamiri yapan küçük yerlere git onlara satarsın

1 yıl önce dediğin an hiç bir şeyin anlamı kalmadı öncesinde dediğin. Bu arada ne kadar eder hiç bilgi bilgim yok.
vallaha kanka her şey 2 katına çıkıyor hatta 2 katını geçiyor vallaha fiyatlar acayip zamlanıyo ben kulaklık aldım 1 hafta önce sipariş verdim 960 tl ye aklım karıştı iptal ettirdim 1 hafta sonra aynı kulkalığı almaya karar verdim 1249 olmuş aynı kulaklık bende almak zorunda kaldım dün sipariş verdim

Top Bottom