Bisikletler neden bu kadar pahalı

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,269
Yol yarış bisikleti karışık.diyerek aslen yol bisikleti olmalarına rağmen bu bisiklet sektöründeki ürünler neden bu kadar pahalı kullandığı bi alüminyum yok milimetrik mühendislik varmış varsa tek sefeelik tasarımda var her modelde ayrı seri numarası ile özel dinamikli.işcilik yokya

ben bunun bufalo f modelini kullanıyorum menzili 85 kilometre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben memlunum işimi görğüyor 35k ya almıştım bufalo f modelini şimdi 40 k olmuş. bu bütöede alabileceğin en mantıklı bisiklet diye bilirim

ben bunun bufalo f modelini kullanıyorum menzili 85 kilometre

ben memlunum işimi görğüyor 35k ya almıştım bufalo f modelini şimdi 40 k olmuş. bu bütöede alabileceğin en mantıklı bisiklet diye bilirim
Onvo ov 12x plus var bendede satmayı düşünüyom o baya güçlü ama tek bi taşlık işim var ondada

ne güzel hocam işte birz aksiyon hayata renk katar :D
Hocam o aksiyonu yaşadım elbise falan kalmadı en sevdiğim kot pantolonumun dizlik kısmı yırtıldı ama aynı yeni moda diye giyilenler gibi oldu bende moda diye giyiyom.hayla😂

Hocam bide bu 250w yokuş çıkışı nasıl düz yolda yapabildiği hız ne kadar

Hocam o aksiyonu yaşadım elbise falan kalmadı en sevdiğim kot pantolonumun dizlik kısmı yırtıldı ama aynı yeni moda diye giyilenler gibi oldu bende moda diye giyiyom.hayla😂

şimdi şöyle fabri ka ayarlarıyla düz yolda en fazla 25 görüyor vidyodaki değişik likler yapılırsa 40 a çıkıyor. yokuşa han gi hizla girdiysen onun la devam ediyor mesela 20 ile girdiysen 20 ile devam ediyor 15 ile girdiysen 15 ile devam ediyor ama deneyimlediğim kadarıyla 15 le yokuş çıkması en ideali hem bataryadan fazla yemiyor menzil uzatıyor

şimdi şöyle fabri ka ayarlarıyla düz yolda en fazla 25 görüyor vidyodaki değişik likler yapılırsa 40 a çıkıyor. yokuşa han gi hizla girdiysen onun la devam ediyor mesela 20 ile girdiysen 20 ile devam ediyor 15 ile girdiysen 15 ile devam ediyor ama deneyimlediğim kadarıyla 15 le yokuş çıkması en ideali hem bataryadan fazla yemiyor menzil uzatıyor
Hocam yokuşu tam performans kaçla çıkabiliyorki

kötü deneyim olarakta benim şansıma disk fireni ayarsız geldi bana gitmeye başladığım zaman arkada titreme yapıyor daha gidip ayar çekicem ona :D

Hocam yokuşu tam performans kaçla çıkabiliyorki
25 mx

kötü deneyim olarakta benim şansıma disk fireni ayarsız geldi bana gitmeye başladığım zaman arkada titreme yapıyor daha gidip ayar çekicem ona :D

25 mx
25 ise yine iyi hocam pedal desteğiyle 30 görür herhalde

Geri