Neler Yeni

BİTANE YOUTUBERİN VİDEOSUNA ÇIKTIM SİLDİRMEK İSTİYORUM

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
aga once adamlara mail at cevap gelmezse youtubea mail atcan

aga once adamlara mail at cevap gelmezse youtubea mail atcan
Youtubeye nasıl mail atcam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi sen söyle ne yazcagimi ben atıyım youtubeye mail

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Youtubeye nasıl mail atcam ?

bilmiyorum ama once onlara at ve bekle biraz sonra youtube onlarin maile cevap vermedigini de yazarsin

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
uff nası silcem
dostum sen bile isteye izin vererek bir etkinliğe, eğlenceye, topluluğu ilgilendiren birşeye katıldıysan ve bu suç teşkil etmiyorsa ve izin verdiysen zaten iş işten geçtikten sonra videomu sil demen büyük ayıp büyük hakaret dalga geçmek gibi bişey. şımarıkça çocukça yani. hani senin keyfine göre mi hareket edecekler. sen etkinliğe katılımak için can atıyorsan, izin veriyorsan ve suç teşkil etmeyecek bir içerik çıkarılıyor hooop birilerinin keyfi olmadığı için sil. aşırı sinir bozucu. yaşından ötürü bi ihtimal durumu video sahibine iletmen durumunda silebilir ama dene şansını. fakat dışlanacağını bir daha kâle alınmayacağınıda bil.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
dostum sen bile isteye izin vererek bir etkinliğe, eğlenceye, topluluğu ilgilendiren birşeye katıldıysan ve bu suç teşkil etmiyorsa ve izin verdiysen zaten iş işten geçtikten sonra videomu sil demen büyük ayıp büyük hakaret dalga geçmek gibi bişey. şımarıkça çocukça yani. hani senin keyfine göre mi hareket edecekler. sen etkinliğe katılımak için can atıyorsan, izin veriyorsan ve suç teşkil etmeyecek bir içerik çıkarılıyor hooop birilerinin keyfi olmadığı için sil. aşırı sinir bozucu.
yaşı 18 den küçük ve ailesinden izin alınmadığı için ailesi mail vs. açarsa silinir diyr düşünüyorum

Top Bottom