BixiBlake
80+ Silver
Dahası
Merdiven den düşen kedi daha komik
Merdiven den düşen kedi daha komik
Abi napcam
Abi lütfen yardım etYok bu değil ülkücü olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gmail hesabını açıklamaya bıraktı ise ordan yaz böyle böyle diye
Ya abi onu bosverin yardım edin napcam ben
Ya abi onu bosverin yardım edin napcam ben
Abi napcam
Abi lütfen yardım et
Attım abi zaten[email protected]
şuraya bi mail at
Youtubeye nasıl mail atcam ?aga once adamlara mail at cevap gelmezse youtubea mail atcan
bilmiyorum ama once onlara at ve bekle biraz sonra youtube onlarin maile cevap vermedigini de yazarsinYoutubeye nasıl mail atcam ?
Abi sen söyle ne yazcagimi ben atıyım youtubeye mail
Abi sen söyle ne yazcagimi ben atıyım youtubeye mail
hangi video la buAlıntıyı görüntüle
bu sen misin
1 hafta önce attığıhangi video la bu
dostum sen bile isteye izin vererek bir etkinliğe, eğlenceye, topluluğu ilgilendiren birşeye katıldıysan ve bu suç teşkil etmiyorsa ve izin verdiysen zaten iş işten geçtikten sonra videomu sil demen büyük ayıp büyük hakaret dalga geçmek gibi bişey. şımarıkça çocukça yani. hani senin keyfine göre mi hareket edecekler. sen etkinliğe katılımak için can atıyorsan, izin veriyorsan ve suç teşkil etmeyecek bir içerik çıkarılıyor hooop birilerinin keyfi olmadığı için sil. aşırı sinir bozucu. yaşından ötürü bi ihtimal durumu video sahibine iletmen durumunda silebilir ama dene şansını. fakat dışlanacağını bir daha kâle alınmayacağınıda bil.uff nası silcem
yaşı 18 den küçük ve ailesinden izin alınmadığı için ailesi mail vs. açarsa silinir diyr düşünüyorumdostum sen bile isteye izin vererek bir etkinliğe, eğlenceye, topluluğu ilgilendiren birşeye katıldıysan ve bu suç teşkil etmiyorsa ve izin verdiysen zaten iş işten geçtikten sonra videomu sil demen büyük ayıp büyük hakaret dalga geçmek gibi bişey. şımarıkça çocukça yani. hani senin keyfine göre mi hareket edecekler. sen etkinliğe katılımak için can atıyorsan, izin veriyorsan ve suç teşkil etmeyecek bir içerik çıkarılıyor hooop birilerinin keyfi olmadığı için sil. aşırı sinir bozucu.
ARKADAŞLAR Bİ YARIŞMAYA KATILDIM VE YOUTUBERİN VİDEOSUNA ÇIKTIM BENİM TARAFİ SİLMESİNİ İSTİYORUM NASİL ULAŞABİLİRİM LÜTFEN ACİL SİLDİRMEM LAZIM