Neler Yeni

Bitay İle Nasıl Para Kazanılır?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bitexen gerçekten kripto para alım satım transfer yapabildiğin bir platform dostum. Oradan yaklaşık 500-600 TL belki daha fazla para kazandım :)
Oraya da inanmadım çünkü instagram reklamları hep yalan geliyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Ama kazananlarıda paylaşıyorlar.
Reklam degil nasıl yapıldıgını anlattı bir sayfa etiket felan yapmadı.
Şikayet var sitesinde şikayetleri okudum hakkında şikayet var parayı yatırmamışlar sende bir oku istersen :)

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
onur bozkuş
Bitexen güzel arkadaşlar ben hala alım satım yapıyorum İstanbul teknik üniversitesine ait bir sistem. Ama bu bitay mıdır nedir güvenli midir bilemiyorum güven olmaz diyorum ben. Bitexen baya sağlam site kullanabilirsiniz

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Dostum ben kendim çektim bizzat. Bir sürü arkadaşıma da yaptırdım onlarda çekti :)
Ben hiçbirine inanmamaya devam ediyorum onunda şikayetlerini okumuştum cidden şikayet 1-2 tane değil

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Ben hiçbirine inanmamaya devam ediyorum onunda şikayetlerini okumuştum cidden şikayet 1-2 tane değil
İnanmamaya devam et kanka. Bildiğin kripto para borsası btcturk ne ise buda o. Ben kazandığım parayı bilirim her üründe her sitede herşeyde şikayet var zaten şikayeti olmayan bişey yok ki :) Şikayetvar da her bankadan yüzlerce binlerce şikayet var.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
İnanmamaya devam et kanka. Bildiğin kripto para borsası btcturk ne ise buda o. Ben kazandığım parayı bilirim her üründe her sitede herşeyde şikayet var zaten şikayeti olmayan bişey yok ki :) Şikayetvar da her bankadan yüzlerce binlerce şikayet var.
Kayıt olursam ilerde pişman olma şansım var fakat kayıt olmazsam hiç bir şekilde pişman olmam bunu bildiğim için hiç bir yere kolay kolay güvenmiyorum

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Beyler instagramdan duydum herkes bu yolla para kasmış 2 3 gunluk bir kampanya varmış.
Dunya borsasına girebilmek için uye topluyorlarmış.
2500 lira kazanan var 1500 lira kazanan var 200 lira kazananda var.
Uye oldugunda 15 TL veriyormuş.
Bu nasıl oluyor bilen varmı?
Aynen kardeşim aras kargo aç kapıyı :D

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Kayıt olursam ilerde pişman olma şansım var fakat kayıt olmazsam hiç bir şekilde pişman olmam bunu bildiğim için hiç bir yere kolay kolay güvenmiyorum
Kayıt ol diye demiyorum kayıt olman bana bişey kazandırmaz ama denemediğin bir sistem hakkında inanmıyorum dediğin için anlatma gereksinimi duydum. Sadece kayıt yapman özellikle hiç bişey yapmaz. Zarar ediceğin tek nokta şu 100 tl yatırırsın piyasayı iyi takip etmezsin sabırlı olmazsın çekmek istersin 80 TLden çekersin :D

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Kayıt ol diye demiyorum kayıt olman bana bişey kazandırmaz ama denemediğin bir sistem hakkında inanmıyorum dediğin için anlatma gereksinimi duydum. Sadece kayıt yapman özellikle hiç bişey yapmaz. Zarar ediceğin tek nokta şu 100 TL yatırırsın piyasayı iyi takip etmezsin sabırlı olmazsın çekmek istersin 80 TLden çekersin :D
Ben konuyu açan kişiye Güvenilir değil,İnanmayın demedim ben inanmıyorum dedim belki sorunsuz bir firmadır belki dolandırıcı vs. değildir fakat ben güvenmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,837
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom