emreerden1
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Arkadaşlar elimde 2k para var bitcoine yatırmalımıyım yada başka coinlere mi tavsiye değil fikir 
Arkadaşlar elimde 2k para var bitcoine yatırmalımıyım yada başka coinlere mi tavsiye değil fikir![]()
Bitcoinden aşırı kar yapmazsın ama altcoinlerden çok ciddi karlar yapabilirsin. Ben burada şu coini al diyemem ama araştırabilirsin.Arkadaşlar elimde 2k para var bitcoine yatırmalımıyım yada başka coinlere mi tavsiye değil fikir![]()
İşcepten eft yaptım şu anda binance a para çıkmadı -0 yazıyor eftde herhalde iptal oldu bilin varmıdırBitcoinden aşırı kar yapmazsın ama altcoinlerden çok ciddi karlar yapabilirsin. Ben burada şu coini al diyemem ama araştırabilirsin.
Paparadan gönderdiğim için bankadan nasıl oluyor bilmiyorum. Paparadan genelde 5 dakika içinde para transfer oluyordu. İptal olduysa yarın gelir paran tekrar hesabına.İşcepten eft yaptım şu anda binance a para çıkmadı -0 yazıyor eftde herhalde iptal oldu bilin varmıdır
Mesai saatı dışında para biraz geç yatabiliyor ayrıca "Yoğunluk dolayısı ile hesaplarına bakiyeler geç yansıyabilir." gibi bir uyarıda bulunuyorlar.İşcepten eft yaptım şu anda binance a para çıkmadı -0 yazıyor eftde herhalde iptal oldu bilin varmıdır