Bitcoin 60k doları görürmü tekrar

Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar elimde 2k para var bitcoine yatırmalımıyım yada başka coinlere mi tavsiye değil fikir :)

Arkadaşlar elimde 2k para var bitcoine yatırmalımıyım yada başka coinlere mi tavsiye değil fikir :)
Bitcoinden aşırı kar yapmazsın ama altcoinlerden çok ciddi karlar yapabilirsin. Ben burada şu coini al diyemem ama araştırabilirsin.

Bitcoinden aşırı kar yapmazsın ama altcoinlerden çok ciddi karlar yapabilirsin. Ben burada şu coini al diyemem ama araştırabilirsin.
İşcepten eft yaptım şu anda binance a para çıkmadı -0 yazıyor eftde herhalde iptal oldu bilin varmıdır

İşcepten eft yaptım şu anda binance a para çıkmadı -0 yazıyor eftde herhalde iptal oldu bilin varmıdır
Paparadan gönderdiğim için bankadan nasıl oluyor bilmiyorum. Paparadan genelde 5 dakika içinde para transfer oluyordu. İptal olduysa yarın gelir paran tekrar hesabına.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Litecoin komik olan ne?

Son düzenleme:
Mesai saatı dışında para biraz geç yatabiliyor ayrıca "Yoğunluk dolayısı ile hesaplarına bakiyeler geç yansıyabilir." gibi bir uyarıda bulunuyorlar.

Geri