Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,101
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Bir Zehir Dostum İlk Başlarda Reddediyorsun Sonra Müptelası Oluyorsun.Hakikaten Hoş Oluyor.![]()
Bu Bir Zehir Dostum İlk Başlarda Reddediyorsun Sonra Müptelası Oluyorsun.Hakikaten Hoş Oluyor.![]()
Ha yok, ben direk bunu alıcam zatenAlacağınız işlemci kesinse alınabilir ancak alırken başka işlemci almak isterse GG
Doğru Olabilir.Bu Bir Zehir Dostum İlk Başlarda Reddediyorsun Sonra Müptelası Oluyorsun.
Dedenin Emekli Maaşıyla Bitcoin Alıp Dedene 'Dede Seni Zengin Edeceğim Dersin' Ancak Bitcoin 50.000 Tl Düşer.Alıntıyı görüntüle
şuan bu şekil bakıyorlar tahminimce
Anakart Benden Daha YakışıklıHa yok, ben direk bunu alıcam zaten
![]()
AMD Ryzen 7 5800X 3.8GHz-4.7GHz 8 Çekirdek 32MB Soket AM4 Box İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bak bu da anakart :
![]()
ASUS ROG STRIX B550-A Gaming AMD B550 Soket AM4 DDR4 5100MHz(OC)Mhz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakart çok efsane değil mi yaa... Çoookkk Güzelllllll
1700Tlye 5500xt İdeal Hocam.Tabi soğutması nasıl bilmiyorumBen 1700 e Asus Dual Evo 5500XT 4GB aldım bugün kargodan gelecek. İnş kazık yemedim ya
Sen nereyi bekliyorsun? 19.000 den beri gelen trendde çok büyük alıcı vardır diye düşünüyorum kolay kolay düşmez bence.Dostum ben 2 hafta sonrasını bekliyorum. Efsane düşecek bence.
(Yatırım Tavsiyesi Değildir)
Keriz Silkeleme Böyle Bir Şey İşteBruh moment öyle bir andir ki;
Zengin olma hayalleriyle BTC alırsın ama zarar edersin.
Araştırp aldım 63 dereceyi geçmiyormuş tek kaynak değil 2-3 kişiye sordum,hepsiburadanın teknoloji indiriminden aldım hocam1700Tlye 5500xt İdeal Hocam.Tabi soğutması nasıl bilmiyorum
O model çok önerilmiyor. Az daha koyup bunu alabilirdi (!)1700Tlye 5500xt İdeal Hocam.Tabi soğutması nasıl bilmiyorum
Bence De Çok Bir Şey Değil 62.000tlcikO model çok önerilmiyor. Az daha koyup bunu alabilirdi (!)