Bitcoin çok düştü ! 🤔

34.600 $ bandına kadar geriledi ve çok kritik bir noktada. Çünkü en güçlü destek bölgesinde buradan düşeceğini sanmam ve ancak Temmuz sonrası toparlar diye düşünüyorum (Yatırım tavsiyesi değildir !)
Şimdi Bitcoin'in çakılı durumda olması mining olayı ve ekran kartı piyasası için ne gibi durum yaratacak ?
Bence daha da düşer temmuzda dibi görür. Ekran kartları en ucuz temmuzda olur.

34.600 $ bandına kadar geriledi ve çok kritik bir noktada. Çünkü en güçlü destek bölgesinde buradan düşeceğini sanmam ve ancak Temmuz sonrası toparlar diye düşünüyorum (Yatırım tavsiyesi değildir !)
Şimdi Bitcoin'in çakılı durumda olması mining olayı ve ekran kartı piyasası için ne gibi durum yaratacak ?
Bence almak için en uygun zaman

Şimdi Bitcoin'in çakılı durumda olması mining olayı ve ekran kartı piyasası için ne gibi durum yaratacak ?1
190 dolarlık mana 60 dolar oldu xD

Bence daha da düşer temmuzda dibi görür. Ekran kartları en ucuz temmuzda olur.
Belki ucuzlamaz. Çünkü herkese açık şekilde lhr kartlar kırıldı. Artık %100 verimde, malesef!

12K dan 3.800 TL para kaldı
Stop koymamanın zararları diyeceğim de derslere odaklandığımdan kripto'ya bakmamıştım. Kardan 30k zarar etmişim. Ön satış olsun başka projeler olsun toparlıyoruz Allah'a şükür.

Stop koymamanın zararları diyeceğim de derslere odaklandığımdan kripto'ya bakmamıştım. Kardan 30k zarar etmişim. Ön satış olsun başka projeler olsun toparlıyoruz Allah'a şükür.
Evet vasıfsız olduğum dönemlerin vermiş olduğu zarar. Ayrıca yeni çıkan coinleri önceden ön sarış ile nasıl alabiliyoruz bilgin var mıdır ?

Oğlum çok garip durumlardayım ya, 1000Tl btc aldım ama 1 yıldır sürekli düşüyor, garip olan ise 1500Tl param var.

ilk basta 500Tl ile girmistim denemelik x3 yapınca her ay eklemeye basladım. 4k dan 1200 kaldı artık sildim binanceyi falan

ön satışlı coinlere yatırım yapmak çok karlı gibi duruyor.

1651998818508.png

DI hâla satta, destek noktası belirtildi oranın aşağısına iğne atıp kısa vadeli short patlatma amaçlı yükseliş gelip oradan tekrar düşeceğini düşünmekteyim. EMA 89 üstüne atarsa sağlam yükseliş gelir.

gou için iyi bir durum yaşatacağını düşünüyorum

Geri