Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
olabilir haram çünkü görmüyorsun, ortada gözle görülen bir şey yok.
ne diyorum kiDiyanet bile emin değil dediğinden
Genel neden şu diyorlar :Neden haram olsun? Binance gibi uygulamalarda belli bir altyapısı var zaten. Aaaaa pardon vergi vermiyoduk ondan haram CcC yaşasın kriptomuz
o zaman borsa da mı haram? (ilk dediklerin hakkında dini bilgim olmadığı için sadece "doğrudur" diyorum)Ve bu kripto sistemi fakirden alıp zengine verme politikasına sahip. (bkz. Balina)
mi tudini bilgim
Tam tersi , dolar TL gibi şeyler tek bir kişinin sözlerine bakıyor bkz : 2 hafta önce cuma gecesi.Ama kripto paralar merkeziyetsiz olduğu ve biri tüm sistemin fişini çektiğinde kimsenin bir şey diyemeyeceğini söylüyorlar.
o biraz bizim ülkeye özel.Tam tersi , dolar TL gibi şeyler tek bir kişinin sözlerine bakıyor bkz : 2 hafta önce cuma gecesi.
Onlar para mı ağa sanal para helal değil nedeni ise emek verilmeden kazanılan her para haramdır kumar gibi düşün sanal parayı kumar oynuyosunEğer Sanal Paralar Haramsa, Valorant VP, PUBG UC de Haram. Böyle Mantık mı olur?
Noldu ki?Tam tersi , dolar TL gibi şeyler tek bir kişinin sözlerine bakıyor bkz : 2 hafta önce cuma gecesi.
Nihat Hatipoğlu'na sorç
O zaman tl de haram, bir kişinin sözüne bakıyor :so biraz bizim ülkeye özel.
Hocam moralimi tekrar bozamam. Cumhurbaşkanlığı kararnamelerine bakabilirsin.Noldu ki?
işte ben de sana o konuda katılıyorum zaten.O zaman TL de haram, bir kişinin sözüne bakıyor :s
Aynen ben bu konudaki çelişkileri göstermeye çalıştım biraz. Amacım seni hedef almak değil.işte ben de sana o konuda katılıyorum zaten.