Neler Yeni

Bitcoin in helalliği ile ilgili böyle bir video duvarıma düştü

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mining neden haram olsun ki?
Ekran kartını çalmadığınız sürece, bir teknolojik icat sayesinde para kazanılıyor. Aynı robot gibi düşünün. Bir robot üretiyorsunuz sanayiye çırak veriyorsunuz çalışıyor size para getiriyor :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Katılıyorum. Karşıdakine yanlışını ifade etmek yerine onunla alay eder gibi gülücük atanları ben de engelliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mining neden haram olsun ki?
Ekran kartını çalmadığınız sürece, bir teknolojik icat sayesinde para kazanılıyor. Aynı robot gibi düşünün. Bir robot üretiyorsunuz sanayiye çırak veriyorsunuz çalışıyor size para getiriyor :)
Aynen eğer mining haramsa fabrikada çalışan otonom robotlar ile aldığımız gelirler de haram :D

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Neden haram olsun? Binance gibi uygulamalarda belli bir altyapısı var zaten. Aaaaa pardon vergi vermiyoduk ondan haram CcC yaşasın kriptomuz

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Olayları kendi açımdan değerlendirecek olursam. 1. Olarak diyanetin ne dediği umurumda değil. Kafasına göre fetva veren ve sultanın sofrasındaki alimlerin sözlerine bakmam ben. 2. emeksiz kazanılan diyor bir işi bilmiyorsan ona emeksiz diyemezsin. Biz burada oturup saatlerce teknik analiz öğreniyoruz uygulamaya çalışıyoruz üstüne yatırım yaptığımız coinlerin haberlerini sürekli takip edip al sat yapıyoruz. Oturup sadece al sat yaptığımız kısıma bakıp bütün olayı değerlendiremez bir kişi. Ben bu olayı altından dolardan daha güvenli ve daha mantıklı buluyorum. Helal haram demeyeceğim çünkü bazı durumlarda insanın sadece kalbine bakmasından yanayım. Bir de kanalın içeriklerine baktım malum partili bu bilginin yanlış olacağını söylemiyor ama 100 de 100 şüphelendiriyor benim açımdan.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
dini kısmını bilemem, diyanet bilir. herkesin günahı kendinedir.
hazırlayan kişi zaten kripto para piyasalarının regüle olmadığı için böyle tweetlerden etkilendiğini bilmiyor sanırsam.
ha bi de "Bir Borsa Spekülatörünün Anıları" kitabını herkese öneririm. borsa 100 yıl önce de çok farklı değildi.
Diyanet bile emin değil dediğinden o.O2 😁🤟

Top Bottom