Bitcoin kasmak mantıklı mıdır ve Nicehash güvenli midir?

Armi3067

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
999
Sayın üyeler hali hazırda toplanmış bilgisayarım ve herhangi bir bilgisayara ödeyeceğim taksittir vb. borcum yok bitcoin kasmak sizce mantıklı mı bazı sitelerde hesaplayıcı var günlük, haftalık ve aylık olmak üzere net karım 460 Tl civarlarında normalde 580 Tl'ye yakın para kazabiliyorum fakat bunun elektriği ve gideri ile dediğim gibi 460Tl. Gün içerisinde bilgisayarım en az 6 saat çalışıyor buna dayanaraktan geçirdiğim zamanı kazanca çevirmeyi istiyorum ve bitcoin kazmayı düşünüyorum, üye olucağım site Nicehash sizce güvenli midir? Bitcoin kazan arkadaşlar ve bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Sistem 7/24 çalışmayacak bu arada günde en az 6 saat, en fazla 12 saat kazacak.

Bitcoin'i kişisel bilgisayarınla kazamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakabilirsin:

Bitcoin yerine ethreium mining yapmanız daha iyi olacaktır.

Nicehash daha çok komisyon alıyor. Ethermine öneririm.

Bitcoin'i kişisel bilgisayarınla kazamazsın.

Bakabilirsin:
Anlıyorum, arkdaşım RX 570 8GB versiyona sahip kişisel bilgisayarı ve sistem 7/24 açık şuan kazmaya başladı o zaman bu fake madencilik mi?

Bitcoin yerine ethreium mining yapmanız daha iyi olacaktır.
Teşekkürler tavsiyeniz için.

Anlıyorum, arkdaşım RX 570 8GB versiyona sahip kişisel bilgisayarı ve sistem 7/24 açık şuan kazmaya başladı o zaman bu fake madencilik mi?

Teşekkürler tavsiyeniz için.
Rica ederim.

Ethereum kazıyordur o.
Dün başladık Nicehash sitesinden programı indirip bitcoin kazmaya başladık ama benim ekran kartımın belleği düşük diye az kazıyordum hesaplarıma göre de zarara giricektim ben durdurdum.

Nicehash daha çok komisyon alıyor. Ethermine öneririm.
Tavsiyeniz için teşekkürler.

Dün başladık Nicehash sitesinden programı indirip bitcoin kazmaya başladık ama benim ekran kartımın belleği düşük diye az kazıyordum hesaplarıma göre de zarara giricektim ben durdurdum.
Kardeşim bitcoin kazamassın diyorum ya ethereum olmasın o?

Bu arkadaşımın kazdığı Ethereum mu şimdi? BTC yazıyor

Ekler

• unknown (1).png
    unknown (1).png
    208.4 KB · Hit: 89
Bilemiyorum ama bitcoin için ASİC cihazları gerekiyor.
Evet bende öyle biliyordum fakat AMD Radeon ayarlarında GPU iş yükü, grafik modundan bilgi işlem moduna alınıp belleklerin daha farklı çalışmasını sağlayabiliyoruz o da böyle yapıp dün kazmaya başladı ama ben tavsiye bilgileriniz için teşekkür ederim Ethereum kazmaya çalışacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,448
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri