Bitcoin piyasasının sönme ihtimali var mı?

Flamesa

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,431
Uzun vadeli yatirim yapmayı düşünüyorum. Bitcoinin bir anda dibe vurma gibi bir şansı varmıdır?

Var tabii. 1 ay önce Bitcoin 10.000 Dolar düşüş yaşayıp 30.000 Dolarlara gelmişti. Tabi şuan yine 40.000 Dolar seviyesinde.
Her an fiyatlarda feci düşüşler olabilir. Şans ve gözlem işine dayalı.

Var. Belli olmuyor bu tarz işler.

balonu sonsuza kadar şişirebilir misin? elbet bir gün patlayacak.

Var, yatırım yaparsanız günlük takip haber takibi falan yapın.

Uzun vadeli yatirim yapmayı düşünüyorum. Bitcoinin bir anda dibe vurma gibi bir şansı varmıdır?
her şey olabilir her an
elon abimizin bile bir twitine dogecoin değerlenip düşüyorsa
pek mantıklı gelmiyor bana bu sanal madencilik

İnşallah düşer de ekran kartlarını az daha uyguna bulabiliriz

Olabilir

Bitcoin boğa döneminde ve nisan sonuna kadar yükselir gibi duruyor. Fakat kripto piyasası çok riksli,aniden düşüş oluyor. Amerika yaptırım falan diyor da, klasik amerika işte.

Uzun vadeli olarak tutabilirsin. Geleceği parlak görünüyor ama istersen bir "zaman yolcusuna" danış :)

*Yatırım tavsiyesi değildir

xd

konu hakkında bilgim yok anlatırsın bi ara
madencilik derken bitcoinden bahsediyorum
Madencilik sen kendi ekran kartınla kazman olur bunun kar zararını genellikle elektrik ve ekran kartının kaç TL olduğu parasına göre düzgün oranda kazım yaptığı gibi detaylar eklenebilir Trading ise dolar alıp satmak veya hisse alıp satmak gibidir X şirketine herkes kötü derse illa düşer bir anda hissesi herkes överse ürünleri vs. satar düzgün işlerse şirket tabi ki yükselir sanal paralarda da trading yani al-sat yapmak böyledir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri