Neler Yeni

Bitcoin sizce nereye kırar?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bitcoin in neden yükseldiğinden haberin var mı?
Evet?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şirketlerin ve kurumsalın yoğun ilgisi, insanların eve kapanıp bir yatırım aracına sığınması vsvs gibi birçok sebebi var.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Evet?

Şirketlerin ve kurumsalın yoğun ilgisi, insanların eve kapanıp bir yatırım aracına sığınması vsvs gibi birçok sebebi var.
En temel sebebi dünyadaki belirsizlikler ve ülkelerin ekonomik sıkıntıları venezuela gibi yüksek enflasyonu olan ve parası değersiz ülkeler bitcoine yöneldi en temel ve en büyük sebep dünyadakı belirsizlik öyle adını bitcoin yapınca bitcoin uzmanı olmuyorusun simdi yol al kara cahil.

Son düzenleme:

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
En temel sebebi dünyadaki belirsizlikler ve ülkelerin ekonomik sıkıntıları venezuela gibi yüksek enflasyonu olan ve parası değersiz ülkeler bitcoine yöneldi en temel ve en büyük sebep dünyadakı belirsizlik öyle adını bitcoin yapınca bitcoin uzmanı olmuyorusun.
Bitcoin uzmanı olduğumu iddia etmiyorum.
Bitcoin 50 bin lira olacak diyen biri lütfen bana bilgili olduğundan bahsetmesin. Kesin bilgi vermek her zaman yanlıştır.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Evet?

Al buda söylediklerimin kanıtı, 15 aralık mutasyonlu corona virüsün çıkısı btc:150bintl 5 gün sonra btc.184bintl 27 aralık farklı ülkelerde mutasyonlu virüs rastlandıgı haberleri çıkıyor ve btc:210 bin tl

Bitcoin uzmanı olduğumu iddia etmiyorum.
Bitcoin 50 bin lira olacak diyen biri lütfen bana bilgili olduğundan bahsetmesin. Kesin bilgi vermek her zaman yanlıştır.
farkında mısın sizce demisin ben de bence coronavirüs bitiğinde eski fiyatına dönecek demişim.

Top Bottom