Bitcoin Sonunda 20000 Doları aştı!

Bitcoin

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,578
Sonunda ATH yaptı. Kripto paralar için önemli bir adım. :sneaky:

Babam da xrp var. Düşüşe geçti. Sizce ne yapsın
Aa xrp işte ripple aynı şey.
Dirençten ivmeyle sekerse 1 dolara yolu var bence. Tabii tavsiye olarak algılama bence. Boğa tekrardan belirirse ilk o fırlıyor. Ben olsam tutardım.

Aa xrp işte ripple aynı şey.
Dirençten ivmeyle sekerse 1 dolara yolu var bence. Tabii tavsiye olarak algılama bence. Boğa tekrardan belirirse ilk o fırlıyor. Ben olsam tutardım.
Hayır o şey yapmak istedi. Satıp düşükken tekrar almak

Ulan tüh be 60k iken 10 bin liralık alsaydım şimdi 10 bin lirayı geri alıp üstüne 16k param oluyordu.

Hayır o şey yapmak istedi. Satıp düşükken tekrar almak
Yanii. Daha düşücek gibi görünmüyor. Bitcoin 20000 i de aştı. Kripto paralar yürürü diye düşünüyorum. Tabi yatırım tavsiyesi değil.

Balinalar tecrübesiz yatırımcıya bu seviyelerden satıyor sert Düşme ihtimali olabilir
Hocam bu aşamadan inişi hiç sanmıyorum. Bir sürü yeni yatırımcı olacak, şirketler yatırım yapıyor Bitcoine. Umarım olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu aşamadan inişi hiç sanmıyorum. Bir sürü yeni yatırımcı olacak, şirketler yatırım yapıyor Bitcoine. Umarım olmaz.
günlük ve 4 saatte bir testi gelir umarım. Bu olursa kuvvetli bir destek olur o aşamadan düşüşü zor olur. Umarım olur. Kripto paraların geleceğe dokunmasını çok isterim. :)
RSI çok yükseldi asıl o beni korkutuyor.

Geri