kaspersky kullanıyorum ama bdefender beleşse sapla geçBitDefender mı Kaspersky mı yoksa başka önerileriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bitdefender ı üniversitem veriyor kaspersky ı kendim 1 yıllık alacağım.
Kaspersky al internet koruması çok iyi çalışıyor.BitDefender mı Kaspersky mı yoksa başka önerileriniz var mı?
Fiyatı ucuz zaten yıllık 110 tl. O fiyata oyun yok. Mobil için yazılım geliştiriyorum virüs bulaştığında format atmak çok zor oluyor.kaspersky kullanıyorum ama bdefender beleşse sapla geç
Birkaç aydır Kaspersky kullanıyorum çok sağlıklı çalışıyor. Tek cihazlı lisans almıştım müşteri hizmetlerinden lisans güncellemesi istedim 2. cihaz geldiği için. O lisansı iptal edip şuan kullandığım çok daha ucuz olan bir lisans yolladılar sağolsunlar, ilgililer.BitDefender mı Kaspersky mı yoksa başka önerileriniz var mı?
Birkaç aydır Kaspersky kullanıyorum çok sağlıklı çalışıyor. Tek cihazlı lisans almıştım müşteri hizmetlerinden lisans güncellemesi istedim 2. cihaz geldiği için. O lisansı iptal edip şuan kullandığım çok daha ucuz olan bir lisans yolladılar sağolsunlar, ilgililer.
kaspersky kullanıyorum ama bdefender beleşse sapla geç
Bitdefender ibraz önce flutter ın kendi dosyalarını virüslü diyip sildi.Kaspersky al internet koruması çok iyi çalışıyor.
:F iyimiş hocam ben beğendim. Kaspersky al geç derim ben.Bitdefender ibraz önce flutter ın kendi dosyalarını virüslü diyip sildi.
Tabikide KasperskyBitDefender mı Kaspersky mı yoksa başka önerileriniz var mı?
Malwarebytes. Diğerlerine para vermene gerek yokBitDefender mı Kaspersky mı yoksa başka önerileriniz var mı?