Neler Yeni

Öneri BITEXEN Hatay Token kampanyası !

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yatırımlık bişey değil, 25 adet veriyor 90 TL ediyor 2 gün yemek yersin.
Ben kayıt oldum ama bana token vermedi. Daha hesapta kimlik vs. onaylamadım ondan mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi 3 gün yemek yiyemezsin, zaten dışarı çıkınca 50 TL buhar oluyor.
Tamam şimdi geldi. Bu arada bunu binance falan mı çekiyoruz ya da binance de hatay token var mı?

ARDELENO

80+ Bronze
Yok kanka saol. Selfieli kimliğimin thodex datası gibi deepwebde satılmasını istemiyorum.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yok kanka saol. Selfieli kimliğimin thodex datası gibi deepwebde satılmasını istemiyorum.
Dostum her borsa senden kimlik onayı ister. Ayrıca bitexeni araştırmayıp bu tarz yorumlar Yapman komik açıkçası. Ki zaten ben kimseye zorla yapın bile demiyorum, onun yanı sıra sen sadece kayıt olsan bile sana 25 Hatay token geliyor. Ayrıca selfieli kimlik vs de yok, thodex ağır bir şekilde baitti bu bariz görünebilir bir şeydi lütfen borsalara araştırıp girin. "Aaa doge veriyormuş" diyip girme mantığıyla girersen bir borsaya zaten biseyleri yanlış yapıyorsun demektir. Ben zaten bu borsaya üye olacaktım yaklaşık 4-5 haftadır işlerimden dolayı erteliyordum. Şimdi fırsat buldum oldum. Yine de görüşün için teşekkürler hocam ama dedigim gibi bir borsa hakkında konuşurken araştırmakta fayda var.

Ben kayıt oldum ama bana token vermedi. Daha hesapta kimlik vs. onaylamadım ondan mı acaba?

Tamam şimdi geldi. Bu arada bunu binance falan mı çekiyoruz ya da binance de hatay token var mı?
Minimum satış tutarı 50 yani IBAN ile 80-90 TL gönderip 25 tane daha Hatay token alabilirsiniz sonra onu TRY şeklinde satıp banka hesabınıza çekebilirsiniz.

Son düzenleme:
Top Bottom