Bu soğutucuyu biliyorum çok iyi. Sadece bu soğutucuyu merak ediyorum şuan.
hocam maalesef soğutucuyu pek bilmiyorumBu soğutucuyu biliyorum çok iyi. Sadece bu soğutucuyu merak ediyorum şuan.
İçinde fan bile yok, sıfır diyor sıfır değil. Neden macera arıyorsun ki phantom spirit al geç kasana sığıyorsa
adam açıklamaya not düşmüş okunsun diye: ürün sıfırdır ama fansız verilcek.2 tane fan bulup en az 5 sene belki daha fazla kullanabilir.çünkü aynı soğutmayı kullanıyorum çok iyi.İçinde fan bile yok, sıfır diyor sıfır değil. Neden macera arıyorsun ki phantom spirit al geç kasana sığıyorsa
Phantom spirit daha iyi, metal parçasının ikinci eline param güvendeyle 2500 vermeye gerek yok sırf üstünde osuruk bi logo var diye. 2 ay önce vatandan sıfır aldım diyor kullanmadım demiyor okuma konusunda eksikleri kapatadam açıklamaya not düşmüş okunsun diye: ürün sıfırdır ama fansız verilcek.2 tane fan bulup en az 5 sene belki daha fazla kullanabilir.çünkü aynı soğutmayı kullanıyorum çok iyi.
seni banlatayım mı şimdi? Kendi açtığın kazık fiyatlı osuruk ilanları millete atıp satmaya çalışıyorsun şerif. Bide çok iyi fırsatmış ki boş beleş konuşman yok mu?adam açıklamaya not düşmüş okunsun diye: ürün sıfırdır ama fansız verilcek.2 tane fan bulup en az 5 sene belki daha fazla kullanabilir.çünkü aynı soğutmayı kullanıyorum çok iyi.
kardeş senin matematik tersten çalışıyor galiba! ürünü kullansa zaten açıklamaya yazardı. demekki ürün kullanılmamış.bir tüketici sıfır diyorsa sıfırdır.siz inanıp inanmazsınız o başka bişey. markaya osuruk demen cahilliğin %100 olduğunu görmüş olduk .tşkler iyi akşamlar dilerim.Phantom spirit daha iyi, metal parçasının ikinci eline param güvendeyle 2500 vermeye gerek yok sırf üstünde osuruk bi logo var diye. 2 ay önce vatandan sıfır aldım diyor kullanmadım demiyor okuma konusunda eksikleri kapat
Tamam şerif, ban geliyor hazırlankardeş senin matematik tersten çalışıyor galiba! ürünü kullansa zaten açıklamaya yazardı. demekki ürün kullanılmamış.bir tüketici sıfır diyorsa sıfırdır.siz inanıp inanmazsınız o başka bişey. markaya osuruk demen cahilliğin %100 olduğunu görmüş olduk .tşkler iyi akşamlar dilerim.
Aldığın üründe osuruktan haberin olsun, hiçbir değeri yok o paraya da 40 yıl geçse satamazsınkardeş senin matematik tersten çalışıyor galiba! ürünü kullansa zaten açıklamaya yazardı. demekki ürün kullanılmamış.bir tüketici sıfır diyorsa sıfırdır.siz inanıp inanmazsınız o başka bişey. markaya osuruk demen cahilliğin %100 olduğunu görmüş olduk .tşkler iyi akşamlar dilerim.
anlıyorum sizin bu halinizi.Allah başka dert vermesin.Tamam şerif, ban geliyor hazırlan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığın üründe osuruktan haberin olsun, hiçbir değeri yok o paraya da 40 yıl geçse satamazsın