Neler Yeni

Bitfenix 6p120 hava soğutucu alıp denemiş olan var mı? Alınır mı?

yakupk

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
2000
Gençler bu soğutucuyu inceledim chatgpt'nin yorumuna göre cooler master hyper 212 spectrum'da falan iyi. Bilemedim.

İçinde fan bile yok, sıfır diyor sıfır değil. Neden macera arıyorsun ki phantom spirit al geç kasana sığıyorsa
adam açıklamaya not düşmüş okunsun diye: ürün sıfırdır ama fansız verilcek.2 tane fan bulup en az 5 sene belki daha fazla kullanabilir.çünkü aynı soğutmayı kullanıyorum çok iyi.

adam açıklamaya not düşmüş okunsun diye: ürün sıfırdır ama fansız verilcek.2 tane fan bulup en az 5 sene belki daha fazla kullanabilir.çünkü aynı soğutmayı kullanıyorum çok iyi.
Phantom spirit daha iyi, metal parçasının ikinci eline param güvendeyle 2500 vermeye gerek yok sırf üstünde osuruk bi logo var diye. 2 ay önce vatandan sıfır aldım diyor kullanmadım demiyor okuma konusunda eksikleri kapat
Post automatically merged:

seni banlatayım mı şimdi? Kendi açtığın kazık fiyatlı osuruk ilanları millete atıp satmaya çalışıyorsun şerif. Bide çok iyi fırsatmış ki boş beleş konuşman yok mu?

Phantom spirit daha iyi, metal parçasının ikinci eline param güvendeyle 2500 vermeye gerek yok sırf üstünde osuruk bi logo var diye. 2 ay önce vatandan sıfır aldım diyor kullanmadım demiyor okuma konusunda eksikleri kapat
kardeş senin matematik tersten çalışıyor galiba! ürünü kullansa zaten açıklamaya yazardı. demekki ürün kullanılmamış.bir tüketici sıfır diyorsa sıfırdır.siz inanıp inanmazsınız o başka bişey. markaya osuruk demen cahilliğin %100 olduğunu görmüş olduk .tşkler iyi akşamlar dilerim.

kardeş senin matematik tersten çalışıyor galiba! ürünü kullansa zaten açıklamaya yazardı. demekki ürün kullanılmamış.bir tüketici sıfır diyorsa sıfırdır.siz inanıp inanmazsınız o başka bişey. markaya osuruk demen cahilliğin %100 olduğunu görmüş olduk .tşkler iyi akşamlar dilerim.
Tamam şerif, ban geliyor hazırlan

Aldığın üründe osuruktan haberin olsun, hiçbir değeri yok o paraya da 40 yıl geçse satamazsın

IMG_6009.png
IMG_6010.png

Ne ikinci el sevdalısı adammışsın özellikle bu ilanlar

@Subzero.

anlıyorum sizin bu halinizi.Allah başka dert vermesin.
Kanka ban geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,461
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri