Neler Yeni

Bitfenix Enso Mesh kasa vs Vento VG07F Mesh kasa

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Adolf Hitler
Hangisini önerirsiniz? ikisi arasında kaldım.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
arda bey
Vento fspnin alt markası cok kaliteli değil malzemeleri bitfenixe kalite anlamında güveniyorum şahsen enso mesh alırdım

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yine de diğer insanların yorumlarina bakın 1200 tl iken çok güzeldi kasa şimdi 1500 olmuş ne kadar worth bilemiyorum
1200 e de dandik kasalar var bundan tavsiye istedim bunlar geldi forumda kullanana sordum o da iyi kaliteli dedi sorun çıkarmadı dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yine de diğer insanların yorumlarina bakın 1200 tl iken çok güzeldi kasa şimdi 1500 olmuş ne kadar worth bilemiyorum
İkisinide güzel yorumlar var ama bitfenix malzeme kalitesi ve fan kalitesi bakımında bende daha iyi olduğunu düşünüyorum iyidir dimi?

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
arda bey
1200 e de dandik kasalar var bundan tavsiye istedim bunlar geldi forumda kullanana sordum o da iyi kaliteli dedi sorun çıkarmadı dedi
şimdi baktım kumanda çıkmıyor bitfenixden argbleri kasa üzerinden kontrol ediyormuşuz bir eksi olarak gormem ben ama bilin istedm

İkisinide güzel yorumlar var ama bitfenix malzeme kalitesi ve fan kalitesi bakımında bende daha iyi olduğunu düşünüyorum iyidir dimi?
F/p anlamında bitfenix çok iyi

Top Bottom