Neler Yeni

Bitfenix Kasa Alinir mi?

obuuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Ovalı
Ekran Kartı: 4060 İşlemci: Amd Ryzen 5 5600 16gb ram var

Bu kasa uygun olur mu fazla bütçem yok. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

https://www.itopya.com/msi-mag-forge-m100a-d60-600w-80-rgb-matx-gaming-kasa_u23766 Bu kasayıda düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
baba merhaba
Bitfenix light kasa kullanıyorum. Marka Kasa malzemesi iyi diyebilirim. Fanlar sesli çalışıyor belki rahatsız edebilir. PSU da 7 ay oldu herhangi bi dalgalanma sıkıntı görmedim.

obuuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Ovalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitfenix light kasa kullanıyorum. Marka Kasa malzemesi iyi diyebilirim. Fanlar sesli çalışıyor belki rahatsız edebilir. PSU da 7 ay oldu herhangi bi dalgalanma sıkıntı
Msi nasil olur peki attigim msidan iyimidr bu bitfenix?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
baba merhaba
Msi nasil olur peki attigim msidan iyimidr bu bitfenix?
msi bilmiyorum hocam. ben bu zamana kadar; zalman, everest, powerboost, vento, bitfenix, antec, fsp kasalarını deneyimledim. msi hakkında hiç bir fikrim yok yani :)

cerkes_gamer55

80+ Bronze
Ekran Kartı: 4060 İşlemci: Amd Ryzen 5 5600 16gb ram var

Bu kasa uygun olur mu fazla bütçem yok. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

https://www.itopya.com/msi-mag-forge-m100a-d60-600w-80-rgb-matx-gaming-kasa_u23766 Bu kasayıda düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bitfenix bildiğim kadarıyla psu noktasında fazla kaliteli değil. Msi mag forge m100a ile daha önceden setup dizmiştim. Psu oldukça kaliteli, lakin kasanın yan tarafı akrilik panel aklınızda bulunsun. Ayrıca fanlar molex üzerinden bağlanıyor yani hız ayarı yapılamıyor. Ama genel olarak benim tavsiyem msi olan model. Yine de bitfenix olsun derseniz nova mesh se modeli + başka bir psu alabilirsiniz.

obuuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Ovalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitfenix bildiğim kadarıyla psu noktasında fazla kaliteli değil. Msi mag forge m100a ile daha önceden setup dizmiştim. Psu oldukça kaliteli, lakin kasanın yan tarafı akrilik panel aklınızda bulunsun. Ayrıca fanlar molex üzerinden bağlanıyor yani hız ayarı yapılamıyor. Ama genel olarak benim tavsiyem msi olan model. Yine de bitfenix olsun derseniz nova mesh se modeli + başka bir psu alabilirsiniz.
Galiba msi alicam sagolun hocam

Top Bottom