Bitfenix Kasa Alinir mi?

obuuu

80+
Reaksiyon skoru
3
Bitfenix light kasa kullanıyorum. Marka Kasa malzemesi iyi diyebilirim. Fanlar sesli çalışıyor belki rahatsız edebilir. PSU da 7 ay oldu herhangi bi dalgalanma sıkıntı görmedim.

Bitfenix light kasa kullanıyorum. Marka Kasa malzemesi iyi diyebilirim. Fanlar sesli çalışıyor belki rahatsız edebilir. PSU da 7 ay oldu herhangi bi dalgalanma sıkıntı
Msi nasil olur peki attigim msidan iyimidr bu bitfenix?

Msi nasil olur peki attigim msidan iyimidr bu bitfenix?
msi bilmiyorum hocam. ben bu zamana kadar; zalman, everest, powerboost, vento, bitfenix, antec, fsp kasalarını deneyimledim. msi hakkında hiç bir fikrim yok yani :)

Ekran Kartı: 4060 İşlemci: Amd Ryzen 5 5600 16gb ram var

Bu kasa uygun olur mu fazla bütçem yok. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

https://www.itopya.com/msi-mag-forge-m100a-d60-600w-80-rgb-matx-gaming-kasa_u23766 Bu kasayıda düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bitfenix bildiğim kadarıyla psu noktasında fazla kaliteli değil. Msi mag forge m100a ile daha önceden setup dizmiştim. Psu oldukça kaliteli, lakin kasanın yan tarafı akrilik panel aklınızda bulunsun. Ayrıca fanlar molex üzerinden bağlanıyor yani hız ayarı yapılamıyor. Ama genel olarak benim tavsiyem msi olan model. Yine de bitfenix olsun derseniz nova mesh se modeli + başka bir psu alabilirsiniz.

Bitfenix bildiğim kadarıyla psu noktasında fazla kaliteli değil. Msi mag forge m100a ile daha önceden setup dizmiştim. Psu oldukça kaliteli, lakin kasanın yan tarafı akrilik panel aklınızda bulunsun. Ayrıca fanlar molex üzerinden bağlanıyor yani hız ayarı yapılamıyor. Ama genel olarak benim tavsiyem msi olan model. Yine de bitfenix olsun derseniz nova mesh se modeli + başka bir psu alabilirsiniz.
Galiba msi alicam sagolun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,089
Üyeler
186,452
Son üye
yakalan54
Geri