Neler Yeni

Bitmeyen internet kopması

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AlperenŞener
1yıldır yaklaşık turknet kullanıyorum son 4,5aydır günde ortalama 2dk suren ınternet kopmam mevcut son 2aysa nerdeyse gunde 3,4 kez gerçekleşiyor zibilyon kez destek kaydı actım konustum ettım teknık ekıp yolladılar ankastre kutusunun uzakta oldugunu verılen ınternet hızının fazla oldugunu ınternet hızının dusuruldugu taktırde falan fılan fasa fiso boş sıktılar onuda dusurdum sonuç yıne aynı bunu nasıl cozerız şikayet edebılırmıyız dava açabılırmıyız her ne olursa bu cozulsun ıstıorum artık yardımcı olabılcek varsa sevınırım...

Berkarda

80+ Silver
bugün banada oldu 1 kere modemi sıfırlayın ve belki modem eskide olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 sn sürdü galiiba pc ile alakalı falan oldu

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1yıldır yaklaşık turknet kullanıyorum son 4,5aydır günde ortalama 2dk suren ınternet kopmam mevcut son 2aysa nerdeyse gunde 3,4 kez gerçekleşiyor zibilyon kez destek kaydı actım konustum ettım teknık ekıp yolladılar ankastre kutusunun uzakta oldugunu verılen ınternet hızının fazla oldugunu ınternet hızının dusuruldugu taktırde falan fılan fasa fiso boş sıktılar onuda dusurdum sonuç yıne aynı bunu nasıl cozerız şikayet edebılırmıyız dava açabılırmıyız her ne olursa bu cozulsun ıstıorum artık yardımcı olabılcek varsa sevınırım...
Türknetin ara bağlantıları ile alakalı bence. Türk Telekom falan kullanınca olmayan kopma olayını sadece Türknette yaşadım. Hatta bende kopma da yoktu, mesela bir canlı yayındaysan o donmadan devam ediyordu ama o an hiçbir yeni şey açılmıyordu.

Top Bottom