Neler Yeni

Biyoloji sınavım var ama sanki çalışmamış gibiyim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hoca bize verdiği kaynaktan bunlar sorulardan çıkar dedi bizde bütün sınıf soruları ezberlemeye çalıştık bugün o kadar bildiğim bilgiyi unuttum mesela abuk subuk şey yazdım korkuyorum şimdi yarın Bilgisayar ve Biyoloji dersim ve ne yapmalıyım bilgisayarı bir şekilde yaparız ama biyoloji çok zor birsürü şey ezberlemek zorundayım

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
benimde var ama ezberlemelik pek bir şey yok gibi, sizde hangi konular çıkıyor? yağlara kadar değil mi? (yağlar dahil)

GFYT

80+ Bronze
Verdiyse ezber yerine konuyu öğrenmeliydin. O tarza benzer farklı soru sorabilir hocanız, korkmanıza gerek yok. Alt tarafı bir sınav, iyi veya kötü geçer 2. sınavda düzeltirsin.

kerem1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
kerem birinci
yaparsın ya bugün matematik ile fizik sınavı olduk ikisindende çok kötü yapcam sandım ama kolay ve rahattı çok zor sormamışlardır

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
Benim de var test çöz pekişiyor sıkıntı yok. Genelde canlıların özellikleri fln oluyor takma.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimde var ama ezberlemelik pek bir şey yok gibi, sizde hangi konular çıkıyor? yağlara kadar değil mi? (yağlar dahil)
yağlar var tabi protein falan sorun şu çok fazla bir şey var yok şu madde çıkması için ne toplanmalı yok şunun için hangi işlem gerekli bunalıma girdim ya

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
en nefret ettiğim ders.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
hoca bize verdiği kaynaktan bunlar sorulardan çıkar dedi bizde bütün sınıf soruları ezberlemeye çalıştık bugün o kadar bildiğim bilgiyi unuttum mesela abuk subuk şey yazdım korkuyorum şimdi yarın Bilgisayar ve Biyoloji dersim ve ne yapmalıyım bilgisayarı bir şekilde yaparız ama biyoloji çok zor birsürü şey ezberlemek zorundayım
benımde kımya :(

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizde enzimlere kadar.
doldu kafa girmiyor daha
1615234031355.png

Mesela bu KAFAM ALMIYOR BU NE
Mesaj otomatik birleştirildi:

benımde kımya :(
Kimya yine iyi sınav oldum güzeldi o

_FetvacI

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Fetva
yağlar var tabi protein falan sorun şu çok fazla bir şey var yok şu madde çıkması için ne toplanmalı yok şunun için hangi işlem gerekli bunalıma girdim ya
ya ben nereye baksam o kadar derine inen bir test bulamadım o olsa bile takılma ne sorabilir denklem ve işlem yok. zaten pek uzun da depil orası. Hocaların da işine ne kolay geliyorsa onu yapacaklardır o yüzden netten biraz bak.

Ariseks

80+ Gold
biz ilk dönem biyoloji sınavı olmuştuk ama hiçbir şey hatırlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,139
Üyeler
167,615
Son üye
sezZ