neden bizim ülkede 2.el internetden herhangi bişey almaya çalıştığımda gördüğüm bütün ilanlar ürünün sıfır fiyatının 1000 2000 üstünde yada 500tl altında.2. el hiçbişey almak mantıklı değil artık özellikle bilgisayar parçalarındamı böyle anlamadım.
Serbest piyasa da normal bunlar. Ucuz bir şey görüyorsun alayım diyorsun, onda da kazıklanıyorsun. Tamamen şans işi. Fırsatçılıktan başka bir şey değil.neden bizim ülkede 2.el internetden herhangi bişey almaya çalıştığımda gördüğüm bütün ilanlar ürünün sıfır fiyatının 1000 2000 üstünde yada 500tl altında.2. el hiçbişey almak mantıklı değil artık özellikle bilgisayar parçalarındamı böyle anlamadım.
Bizim ülkede alıcı da satıcı da normal değil. Tabii bazıları için konuşuyorum ama çoğu bu şekilde. Bazı satıcılar saçma sapan fiyatlara koyuyor, kendi deneyimden yola çıkarakta uyguna koysan aa bu uyguna koymuş paraya ihtiyacı var veya anlamıyor diyip çoğu alıcıda uygun olsada fiyat kırmaya çalışıyor çeşitli kurnazlık cümeleleri ile. Ülkecek bi ilginciz.neden bizim ülkede 2.el internetden herhangi bişey almaya çalıştığımda gördüğüm bütün ilanlar ürünün sıfır fiyatının 1000 2000 üstünde yada 500tl altında.2. el hiçbişey almak mantıklı değil artık özellikle bilgisayar parçalarındamı böyle anlamadım.
Gördüğünüz ilanlar fiyatından dolayı satılmayanlar oluyor çoğunlukla.neden bizim ülkede 2.el internetden herhangi bişey almaya çalıştığımda gördüğüm bütün ilanlar ürünün sıfır fiyatının 1000 2000 üstünde yada 500tl altında.2. el hiçbişey almak mantıklı değil artık özellikle bilgisayar parçalarındamı böyle anlamadım.
hiç bir şey almazsan düşerürler zaten hiç biri satamıyor ilanlar öyle boş boş bekliyor tr de 2.el sadece araba bakılır elektronikte sıfır al daha iyineden bizim ülkede 2.el internetden herhangi bişey almaya çalıştığımda gördüğüm bütün ilanlar ürünün sıfır fiyatının 1000 2000 üstünde yada 500tl altında.2. el hiçbişey almak mantıklı değil artık özellikle bilgisayar parçalarındamı böyle anlamadım.
2. el derken şunu kastediyorlar ben o ürünü 0 aldım kendim onu daha iyi yaptım 2. el oldu sıfırından pahalıya satalımneden bizim ülkede 2.el internetden herhangi bişey almaya çalıştığımda gördüğüm bütün ilanlar ürünün sıfır fiyatının 1000 2000 üstünde yada 500tl altında.2. el hiçbişey almak mantıklı değil artık özellikle bilgisayar parçalarındamı böyle anlamadım.