Penaltı olabilecek pozisyondu bizim gördüğümüz açıdan. Farklı açıdan sonuç nedir bilemeyizbana kalırsa cenkin pozisyonunu vermese bile izlemesi lazımdı net olarak adamı çekiyor gibi gördüm ben yani penaltı çalmasan bile izle en azından
İcardiye laf atma bakim sen. Adamın varlığı yetiyor aşk adammzaha neden yoktu kadroda ? icardi yine hayalet modundaydı
Zaha olsaydı yenilirdinzaha neden yoktu kadroda ? icardi yine hayalet modundaydı
bak ver demiyorum ama en azıdan izle milletin aklında soru işareti bırakıyorsun colleyin pozisyon kırmızıydı direk koştu prime ronaldo gibi cenki niye izlemiyorsun? ben kötü düşünüyorum vallaPenaltı olabilecek pozisyondu bizim gördüğümüz açıdan. Farklı açıdan sonuç nedir bilemeyiz
Zahayi kanatta değil de santraforda oynatsa güzel olur bence. İcardi hiç yoktu çünküZaha olsaydı yenilirdin
Konu için mezardan adam çıkarttık daha ne yapalım????Cenk futbol sarmayınca mevlana olarak işe başladı sanırım
beyblade cenkCenk futbol sarmayınca mevlana olarak işe başladı sanırım
Tornado mert hakan vs beyblade cenkbeyblade cenk
abubakar bu maçı çözecek adamdı belkide 90 da almasa cenk naptı 90 dk sahada?Koskoca caminanın yüzü bazı futbolculardan bir de hocadan gülmedi malesef. Bir parantez de taraftara açmak istiyorum. Takımın geride sahaya atmadığın madde kalmadı. Hem ayıp hem oyunu soğutup takıma zarar veriyorsun. Yönetimin de çok büyük kabahati var. Abubakar hala oynuyor.