Fatih Sultan Terim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 7,809
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yuhaladılar hepabubakar bu maçı çözecek adamdı belkide 90 da almasa cenk naptı 90 dk sahada?
Yuhaladılar hepabubakar bu maçı çözecek adamdı belkide 90 da almasa cenk naptı 90 dk sahada?
nede olsa abubakar bu çıkar biyerden bi şut çeker 1-1 cenk ne yaptı santos aynı jesus gibi hoca falan değilYuhaladılar hep
Farklı pozisyonları görmeden yorum yapmak olmaz. Net iki üç pozisyondan değerlendirmek lazım. Onun dışında bu penaltı verilmediyse bile mertense yapılan faulde net kırmızı çıkması lazımdı. Muhtemelen verilmeyen penaltı yüzünden kart çıkmadıSıkıcı maç, toplam gol beklentisi 0.8
Bjk taraftarı maçı en fazla bu kadar olumsuz etkileyebilirdi.
Gs şanslı bir gol buldu sonra yattı. Bu maç için mantıklı olanı yaptı bu oyun devam ederse işi zor, rotasyon daraldı iyice.
Cenk-Köhn pozisyonu ne penaltı bir de
Cenk'e penaltı verilecek tek yer mevlana seçmeleriGs top oynamadan gene balına maçı kazandı.
Cenk in net penaltısı verilmedi.
Kırmızı kartlık pozisyonda kırmızı kart ile alakası yok.
Demem o ki bu Tff ve Hakemler oldukça Gs ne olur olsun maç kaybetmez.
nasıl oynanıyor bu kupon birileri banada söylesin yeter AVVVVVVVVVVVVV20 TL 5 bin TL kazandım o maçta skor bildim
Sen bir daha objektif yorum yapmaGs top oynamadan gene balına maçı kazandı.
Cenk in net penaltısı verilmedi.
Kırmızı kartlık pozisyonda kırmızı kart ile alakası yok.
Demem o ki bu Tff ve Hakemler oldukça Gs ne olur olsun maç kaybetmez.
Futbolcu dediğin takımını benimser ekmek yediği yere saygı duyar sahip çıkar. Benim bildiğim kadarıyla adam saç ektirmeye gidip takımı bırakmış. Takımı bırakıp gitmese BJK yönetimi kadro dışı kararı almaz. Cenk Tosun'u da bayağı severim. Milli takımda yıllarca mücadele etti. Bugünü düşünme gergin maçlarda böyle olur. Yalnız yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbolu çok geriye gitmiş durumda. Porto'ya füze atan Cenk'i de unutmadık.abubakar bu maçı çözecek adamdı belkide 90 da almasa cenk naptı 90 dk sahada?
Taklitler aslını yüceltirHalil umut meler deli ediyor insanları , eğer karşıdaki de kendine sahip olamayan birisi ise sonuç ankaragücü başkanının yaptığı işe bile gidebilir Allah korusun
Sıkıntı verdiği kararda değil , iletişim biçiminde.
Oyuncularla kavga ediyor sanki