Başlığı net vermedim arkadaşlar şimdi bir kız var bu beni baya kesiyor zamanında okulun itirafına yazdım instası vs ne diye git ona sor kimmiş diye itiraf geldi sonra ben sormadıgımda(ngldrn itiraflar) baskası instasını istemiş sonra instası verildi sonralarda yazdım soğuk yaptı mesajlara ama ben olduğumu biliyor mu bilemem ertesi gün soğuk yapmasına rağmen sohbeti ilerletmemesine rağmen bakmaya devam etti bir ara tekrar yazdım yine aynı soğukluk ama yine aynı bakısma daha sonralarda st de kendimi attım yine bu sürede bakıştık şimdi ise benim bulunduğum çevrelerde bulunmaayı arttırdı. Yolunu uzatıyor ben bir yere giderken benim oradan geçiyor ne yapayım Biraz paragraf yazdım k.b
Post automatically merged:
Kendimi belli ettim yani o hesabın bakıştığı çocuk olduğunu anlamıştır belki siye* Bu aşk işlerinde hiç iyi değilim lütfen helppBaşlığı net vermedim arkadaşlar şimdi bir kız var bu beni baya kesiyor zamanında okulun itirafına yazdım instası vs ne diye git ona sor kimmiş diye itiraf geldi sonra ben sormadıgımda(ngldrn itiraflar) baskası instasını istemiş sonra instası verildi sonralarda yazdım soğuk yaptı mesajlara ama ben olduğumu biliyor mu bilemem ertesi gün soğuk yapmasına rağmen sohbeti ilerletmemesine rağmen bakmaya devam etti bir ara tekrar yazdım yine aynı soğukluk ama yine aynı bakısma daha sonralarda st de kendimi attım yine bu sürede bakıştık şimdi ise benim bulunduğum çevrelerde bulunmaayı arttırdı. Yolunu uzatıyor ben bir yere giderken benim oradan geçiyor ne yapayım Biraz paragraf yazdım k.b