❌İndirim Bitti! BKM'den 0 TL kitap kampanyası!!

Bu indirime nereden ulaştın acaba 50 100tl üzeri 10-20 bir şey olsa da yine alırım

Ya tam hızlı hızlı sepet yapıyordum bitti. Off
Bende de garip bir şeyler oldu, tam kuponun bitme vaktine denk geldi sanırım satın alımım. Karttan para çekmeyip ana sayfaya yönlendirdi. Siparişlerim sekmesine girdiğimde ise sipariş gözüküyor. Müşteri hizmetlerine yazalım pazartesi. Umarım gönderirler. 😁

La alamadık, bu kampanya artık geçerli değil diyor.

Acil kitap önerisi serisinden.

Kaç dk sürdü la kampanya

Ulan yaaaa offfffffff ne güzel alıyordum bitmiş.

Fatih hocam bu kampanyaya nereden eriştiniz? Sitelerinde hiçbir duyuru eklememişler, banner vs. koymamışlar. Haberini vermeseniz böyle bir kampanya olduğunu zerre dahi bilmezdim. Kaynağı paylaşırsanız biz de orayı seri takibe alalım.

Ne ara bitti ya

Fatih hocam bu kampanyaya nereden eriştiniz? Sitelerinde hiçbir duyuru eklememişler, banner vs. koymamışlar. Haberini vermeseniz böyle bir kampanya olduğunu zerre dahi bilmezdim. Kaynağı paylaşırsanız biz de orayı seri takibe alalım.
Arkadaşımdan öğrendim ben de.

Ne ara bitti ya
Ben evde değilim, şansa bala gördüm konuyu. Tüm işimi bir kenara koyup telefondan almaya çalıştım, uzun sürdü biraz. Ona rağmen yetişebildim sanırım, evde olsam direkt kapardım. Belki de 2 hesaptan alabilirdim, konu açıldığı an gördüm çünkü. Sağlık olsun.

Arkadaşımdan öğrendim ben de.
Arkadaşınıza sorarsanız makbule geçer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,434
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri