41 saate bitirdim başında 1 saat bile sıkılmadım verdigim paraya değdi yani akıyor oyun sıkmıyor en azından beni sıkmadı her saati aktı gittiOyunun yorumları gayet hoşuma gitti oynanışı da aynı şekilde. Sizce alınır mı? Fiyatı 60 dolar o fiyata değer mi? İndirim beklemek daha mı mantıklı?
Oyunun yorumları gayet hoşuma gitti oynanışı da aynı şekilde. Sizce alınır mı? Fiyatı 60 dolar o fiyata değer mi? İndirim beklemek daha mı mantıklı?
bende sizin gibi bekliyordum çıktıgı gibi aldım indirimlide indirmisizde her türlü parasına değecek bir oyunBen dört sene çıkmasını bekledim. Şimdi de indirim bekliyorum.
41 saat az gitmiş kanka en az bi 60 saat oynanır o oyun.41 saate bitirdim başında 1 saat bile sıkılmadım verdigim paraya değdi yani akıyor oyun sıkmıyor en azından beni sıkmadı her saati aktı gitti
oynanır rahat ng ile de oynanır bence pişman olmazsınız 4070 süper ile 2k da 120 fps de şahane görsellikle aktı gitti oyun41 saat az gitmiş kanka en az bi 60 saat oynanır o oyun.
İndirim Kasım sonunda var onu bekleyene kadar sıkılıyor insan. Kasımdaki indirimde fiyatının düşüp düşmeyeceği belli değil.Ben dört sene çıkmasını bekledim. Şimdi de indirim bekliyorum.
oyun yeni çıktı ve hype büyük belki düşmeyebilir ama yine bekleyin 60 dolar az para değil bütçeyi zorlamaya gerek yokİndirim Kasım sonunda var onu bekleyene kadar sıkılıyor insan. Kasımdaki indirimde fiyatının düşüp düşmeyeceği belli değil.