The Batman
80+ Silver
uzun zamandır böyle saglam oyun oynamamıştım az optimasyonu çözseler oyun süper olcak bu oyun benzeri oyun önerisi arıyorum
Maymunluktan çıkıp otistikliğe geçmek için elden ringuzun zamandır böyle saglam oyun oynamamıştım az optimasyonu çözseler oyun süper olcak bu oyun benzeri oyun önerisi arıyorum
elder ring indirdim 10 dakka sonra sildim nedense sevemedim hikayesi çekmedi galibaMaymunluktan çıkıp otistikliğe geçmek için elden ring
soul hikaye için oynanmaz soul olduğu için oynanırelder ring indirdim 10 dakka sonra sildim nedense sevemedim hikayesi çekmedi galiba
bin defa öl bin defa öğren bin defa boss kessoul hikaye için oynanmaz soul olduğu için oynanır
Hikaye???elder ring indirdim 10 dakka sonra sildim nedense sevemedim hikayesi çekmedi galiba
SEKİROOOOOO 4 kez bitirdim artık kısa sonu 2 2.30 saatte bitirebiliyorumuzun zamandır böyle saglam oyun oynamamıştım az optimasyonu çözseler oyun süper olcak bu oyun benzeri oyun önerisi arıyorum
sekirouzun zamandır böyle saglam oyun oynamamıştım az optimasyonu çözseler oyun süper olcak bu oyun benzeri oyun önerisi arıyorum
SEKİROOOOOO 4 kez bitirdim artık kısa sonu 2 2.30 saatte bitirebiliyorum
sekiro kraldır cok harıka bılgısayar varsa manyak gozukuyor oyun
o oyunda bir türlü nereye gidecegimi bulamıyorum takip sistemi falan yok mu şu görev surda falansekiro
yok sanırım gezerek buluyono oyunda bir türlü nereye gidecegimi bulamıyorum takip sistemi falan yok mu şu görev surda falan
gideceğin rota belli zateno oyunda bir türlü nereye gidecegimi bulamıyorum takip sistemi falan yok mu şu görev surda falan