Blackfriday veya Kasım indirimleri

Diremoglu

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60.000
Öncelikle herkese merhaba itopya-incehesap veya güvenilir diğer sitelerden bi hazır sistem almayı düşünüyorum 5070 veya 9070tx li bi var aklımda ama bu siteler hazır sistemlerde blackfriday indirimleri yapıyorlar mı kasım ayını beklemeli miyim ?

Bilenler beni bu konuda aydınlatabilir misiniz?

hocam bende kasım indirimlerini bekliyorum.
kasımda herşeyin fiyatı düşüyor illaki onlarında düşecektir

Hocam evet ama ben msi,asus veya gigabyte gibi okosistemli bir bilgisayarı alırım pny-galax veya palit gibi sistemleri almam o yüzden beklesem mi alsam mı karar veremedim bi türlü şimdi bu siteler hepsi anlaşmış gibi sistemler yaparsada geçen zamana yazık olur

Hocam evet ama ben msi,asus veya gigabyte gibi okosistemli bir bilgisayarı alırım pny-galax veya palit gibi sistemleri almam o yüzden beklesem mi alsam mı karar veremedim bi türlü şimdi bu siteler hepsi anlaşmış gibi sistemler yaparsada geçen zamana yazık olur
marka bazlı bakmayın hocam hiçbir zaman msi gigabyte olunca kaliteli olmuyor

Kasımda indirim olduğu rivayet edilir. Gören bilen yok.

marka bazlı bakmayın hocam hiçbir zaman msi gigabyte olunca kaliteli olmuyor
Evet haklısınız ama 1 sene sonra ben bu 5070 ekran kartını 5070ti yapayım dediğinde sahibinde msi asus gibi markalar diğerlerine göre daha rahat satılıyor

Evet haklısınız ama 1 sene sonra ben bu 5070 ekran kartını 5070ti yapayım dediğinde sahibinde msi asus gibi markalar diğerlerine göre daha rahat satılıyor
hocam eskisi gibi değil artık satılır emin olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,680
Üyeler
184,667
Son üye
Ardacanu
Geri